Ergonomski pisarniški stol ELSA

296,99

Hitro in enostavno obročno odplačevanje.

Zahtevaj predračun in skleni obročno odplačevanje sam.

Izračun obrokov   


Dobavni rok: 5-10 dni

Garancijska doba: 2 leti


 

Ni na zalogi

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

Ergonomski pisarniški stol ELSA

Eleganten minimalizem poslovnega razreda. Kombinacija ergonomije, udobja in vrhunske kakovosti. ELSA je ergonomski pisarniški stol s številnimi nastavitvami, ki zagotavljajo popolno udobje med uporabo. Fotelj je zasnovan za najzahtevnejše uporabnike, ki pričakujejo najvišjo stopnjo udobja. Dolgotrajno sedenje bo odslej veliko manj obremenjujoče. Poseben profil hrbtišča in vzglavnika ter funkcionalnost naredijo stol kar se da ergonomičen. Profesionalni pisarniški stol je naložba za leta. Pisarniški stol ELSA je kot nalašč za pisarne, delovne sobe, konferenčne sobe, pa tudi domačo uporabo.

Udoben ergonomski pisarniški stol

Zaradi edinstvenega, brezčasnega minimalističnega dizajna in izbora nevtralnih barv se ergonomski pisarniški stol ELSA odlično prilega modernemu ali klasičnemu interierju pisarne ali doma.

Mrežasto hrbtišče in sedež iz goste pene

Visoka kakovost elementov, iz katerih je bil pisalni stol izdelan, se odraža v prestižnem vizualnem učinku. Uporaba zračne mreže na naslonjalu in vzglavniku zagotavlja dodatno kroženje zraka, kar poveča udobje uporabe. Sedež je podložen s prijetno tkanino z visoko gostoto pene v notranjosti.

Ergonomski pisarniški stol po vaši meri

Zdravje je vedno na prvem mestu. Nastavljiv ergonomski pisarniški stol ELSA zagotavlja zdravju prijazen položaj za mizo. Uporabite prilagoditve, da dosežete pravi položaj za svoje telo.  

pointNastavljiva višina sedeža

Omogoča hitro prilagoditev višine sedeža k višini pisalne mize

pointNastavitev naslonjala

Omogoča vam nastavitev naklona naslonjala glede na vaše želje in udobje. Nastavitev poteka v območju 90 - 130 stopinj z možnostjo zaklepanja v izbranem položaju (1 položaj).

pointLedvena opora

Odpravlja bolečine v hrbtu, ki spremljajo dolgotrajno uporabo stola. Nastavitev višine omogoča prilagajanje opore individualni ukrivljenosti hrbtenice.

pointNastavitev vzglavnika

Nastavljiv vzglavnik omogoča nastavitev glave uporabnika pisarniškega stola. Nastavite višino in kot vzglavnika (50 stopinj)

Udobje pomeni učinkovitejše delo

Številne različne raziskave dokazujejo, da lahko zaposleni, ki se na delovnem mestu dobro počuti, dela veliko bolj učinkovito. Od zdaj naprej vas ure maratonov pred monitorjem ne bodo motile do konca dneva. Neprimeren položaj pred računalnikom je po svojih posledicah pogosto nezanimiv. Glavoboli, bolečine v hrbtu in druge tegobe so lahko prava muka. Rešitve, s katerimi je opremljen stol ELSA, zagotavljajo ne le udobje , ampak tudi učinkovito ščitijo vašo hrbtenico in zagotavljajo pravilen položaj.

Značilnosti

  • Belo najlon podnožje s tihimi 50mm kolesi
  • Kromiran amortizer
  • Naslonjalo za hrbet in glavo iz visokokakovostne zračne mreže
  • Sedež je prevlečen s prijetno tkanino, polnjen z gosto peno
  • Nastavljiva ledvena opora
  • Nastavitev višine sedeža in naslonjala z možnostjo zaklepanja (razpon 90 - 130 stopinj)
  • Nastavljiv naslon za glavo (višina, kot naklona 50 stopinj)
  • Nosilnost 110 kg

Dodatne informacije

Barva