Ergonomski stol ERGOHUMAN 2 Basic

500,20512,40

Hitro in enostavno obročno odplačevanje.

Zahtevaj predračun in skleni obročno odplačevanje sam.

Izračun obrokov   


Dobavni rok: 5-10 dni

Garancijska doba: 5 let


 

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

Spremenite svojo pisarno v oazo udobja in učinkovitosti zahvaljujoč Ergonomskemu stolu Ergohuman 2 Basic - najnovejšemu delu najbolj prodajanega pisarniškega stola, ki je osvojil srca uporabnikov po vsem svetu! Dolga leta smo čakali na popolnega naslednika in zdaj je končno tukaj.

Ergonomski stol Ergohuman 2 je inovativna generacija pisarniških stolov, ki ponuja kar tri različice opreme – Basic, Elite in Luxury. Zahvaljujoč temu boste ne glede na vaše zahteve, pričakovanja in potrebe našli popoln stol, ki ustreza vašemu delovnemu slogu.

Ergonomski stol Ergohuman 2 Basic je popolna kombinacija preprostosti, funkcionalnosti in udobja. Ta pisarniški stol zagotavlja optimalno podporo vašemu telesu, zmanjšuje mišično napetost in ohranja zdravo hrbtenico. Izdelan iz visokokakovostnih materialov zagotavlja vzdržljivost in vzdržljivost za dolgoletno intenzivno uporabo.

Ne čakajte več, da povečate udobje in učinkovitost v vaši pisarni. Izberite ergonomski stol Ergohuman 2 Basic - pisarniški stol, ki bo izpolnil vaša pričakovanja in dvignil vaš delovni standard. Pridružite se skupini zadovoljnih uporabnikov Ergohuman in občutite razliko zdaj!

 

MEHANIZEM:

Ergonomski stol Ergohuman 2 Basic je opremljen s sinhronim mehanizmom s samotehtanjem. Po sprostitvi ključavnice se naslonjalo nagne v sinhronem gibanju s sedežem in posnema gibe uporabnika v stolu. Nagibanje naslonjala po gibanju uporabnikovega hrbta je veliko jasnejše in hitrejše od gibanja sedeža. V vsakem trenutku je možno zakleniti 1 od 5 položajev nagiba naslonjala in sedeža. Mehanizem omogoča tudi nastavitev globine sedišča, torej njegove oddaljenosti od naslonjala. Zahvaljujoč tej funkciji bodo funkcije naslonjala na voljo tako nizkim kot visokim uporabnikom, sprednji del sedeža pa ne bo stiskal stegna.

Ergonomski stol Ergohuman 2 Basic ima možnost nastavitve višine in globine sedišča. Območje nastavitve globine je 50 mm.

Nastavitev globine in višine, odklepanje mehanizma za zibanje in zaklepanje izbranega položaja nagiba se spustijo na eno funkcionalno krmilno palico.

PODPORA:

Naslonjalo stola je opremljeno s 6-stopenjsko nastavitvijo višine, zahvaljujoč kateri bo stol primeren tudi za visoke uporabnike.

LEDVENI PROFIL:

Neodvisen, gibljiv ledveni del se odziva na uporabnikove gibe v stolu in zagotavlja stalno oporo hrbtenici. Tako kot pri modelu Elite 2 ima tudi različica Basic 2 možnost prilagajanja upora ledvenega profila s pomočjo gumba na zadnji strani naslonjala.

VZGLAVNIK:

2D vzglavnik nastavljiv v 2 ravninah:

* gor in dol,

* položajni kot.

NASLONI ZA ROKE:

3D naslonjala za roke, nastavljiva v 3 ravninah:

* nastavitev višine - omogoča ergonomsko pozicioniranje podlakti, razbremenitev hrbtnih mišic med dolgotrajnim delom,

* nastavljiva dolžina naslonjala za roke - omogoča nastavitev dolžine podlakti,

* nastavitev kota naslona za roke - med drugim olajša tipkanje po tipkovnici ali vstajanje s stola.

PODNOŽJE:

Trpežno aluminijasto podnožje je opremljeno z mehkimi kolesi, ki omejujejo obrabo trdih površin (parket, plošče, terakota).

GARANCIJA:

Za pisarniški stol velja paket "Long Warranty Plus", ki je 5 let, sistem od vrat do vrat za vaše popolno udobje.

DIMENZIJE:

Dodatne informacije

Barva

,