Ergonomski stol ERGOHUMAN 2 Elite LE

700,99830,99

Hitro in enostavno obročno odplačevanje.

Zahtevaj predračun in skleni obročno odplačevanje sam.

Izračun obrokov   


Dobavni rok: 5-10 dni

Garancijska doba: 5 let


 

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

Dobrodošli v svetu izjemnega udobja in popolne ergonomije. Najbolj prodajan ergonomski stol Ergohuman ima svojega naslednika, dostojnega 21. stoletju. Pisarniški stol Ergohuman druge generacije je sinonim za odlično kakovost dela za računalnikom. Ta stol, zasnovan za popolno udobje, ima napredne tehnologije, ki izboljšujejo delovno ergonomijo in zmanjšujejo stres .

Ergonomski stol Ergohuman 2 Elite LE je kombinacija modernega stila in odličnega udobja. Njegova ergonomska oblika zagotavlja ustrezno oporo hrbtenici, sistem večtočkovne nastavitve pa omogoča prilagajanje stola individualnim potrebam uporabnika. Udobno naslonjalo zagotavlja svobodo gibanja, nastavljivi nasloni za roke pa omogočajo pravilen položaj rok med delom in trenutke sprostitve.

Sodobne tehnologije, uporabljene v ergonomskem stolu Ergohuman 2 Elite LE, zagotavljajo odlično kakovost dela. Mehanizem Drift Tilt vam omogoča gladko nastavitev kota naslona in sedeža , hkrati pa zagotavlja optimalen položaj hrbtenice. Napredni ledveni oporni mehanizem pa omogoča natančno prilagajanje naravni ukrivljenosti hrbtenice in tako zagotavlja maksimalno oporo spodnjemu delu hrbta.

MEHANIZEM:

Stol Ergohuman 2 Elite LE je opremljen z mehanizmom za sinhrono gibanje Drift Tilt. Po sprostitvi ključavnice se naslonjalo nagne v sinhronem gibanju s sedežem in posnema gibe uporabnika v stolu. Nagibanje naslonjala po gibanju uporabnikovega hrbta je veliko jasnejše in hitrejše od gibanja sedeža. Kadarkoli je mogoče zakleniti 1 od 4 položajev naslonjala in sedeža. Mehanizem omogoča tudi nastavitev globine sedišča, torej njegove oddaljenosti od naslonjala. Zahvaljujoč tej funkciji bodo funkcije naslonjala na voljo tako nizkim kot visokim uporabnikom, sprednji del sedeža pa ne bo stiskal stegna.

ergohuman 2 elite - mehanizem nagiba hrbtnega naslona

Odpornost naslonjala se regulira z gumbom zahvaljujoč uporabi steklenih vlaken.

Stol Ergohuman 2 Elite LE ima možnost nastavitve višine in globine sedišča. Območje nastavitve globine je 50 mm.

Nastavitev globine in višine, odklepanje mehanizma za zibanje in zaklepanje izbranega položaja nagiba se spustijo na eno funkcionalno krmilno palico.

joystick v stolu ergohuman 2 elite

NEGATIVNI KOT NASLONJALA IN SEDEŽA:

Odkrijte inovacijo med stoli Ergohuman - možnost nastavitve negativnega kota, zahvaljujoč kateri naš hrbet ne izgubi stika z naslonjalom tudi, ko se nagnemo nad računalniško tipkovnico. Postavitev naslonjala in sedala za nekaj stopinj »naprej« nam bo razbremenila spodnji del nog in odpravila pritisk, ki lahko privede do otrplosti nog.

ergohuman 2 elite - nastavitev negativnega kota naslonjala in sedišča

PODPORA:

Naslonjalo je opremljeno s 6-stopenjsko nastavitvijo višine. Območje nastavitve je 65 mm, zaradi česar bo stol primeren tudi za visoke uporabnike.

ergohuman 2 elite nastavljiva višina naslonjala

Vzglavnik, sedež in naslonjalo za hrbet so oblazinjeni z naravnim črnim italijanskim "super fine" usnjem,  nameščenega na ELASTOMERNO MREŽO, razdeljeno na 10 različnih območij za RAZNOLIKO SPROŠČANJE PRITISKA, ki poleg elegantnega videza zagotavlja tudi izjemno udobje pri uporabi in vzdržljivost.

ergohuman 2 elie - 10 mrežnih con

LEDVENI PROFIL:

Neodvisen, gibljiv ledveni del se odziva na uporabnikove gibe v stolu in zagotavlja stalno oporo hrbtenici. Za razliko od prve generacije sedežev Ergohuman Elite ima različica Elite 2 LE možnost prilagajanja upora ledvenega profila s pomočjo gumba na zadnji strani naslonjala.

rergohuman 2 - ledveni profil

VZGLAVNIK:

2D vzglavnik nastavljiv v 2 ravninah:

* navzgor in navzdol v območju 80 mm,

* položajni kot znotraj 55°.

Tako lahko vsak uporabnik, ne glede na višino, prilagodi stol svojim potrebam.

vzglavnik stola ergohuman 2 elite

NASLONI ZA ROKE:

5D naslonjala za roke nastavljiva v 5 ravninah:

* nastavitev višine, ki omogoča ergonomsko pozicioniranje podlakti (90 stopinj glede na telo), kar občutno razbremeni hrbtne mišice pri dolgotrajnem delu,

* nastavitev oddaljenosti od sedeža, ki omogoča prilagoditev naslona za roko telesni postavi uporabnika,

* nastavitev dolžine in kota položaja blazinice za roke, kar med drugim olajša tipkanje.

* inovativna 8-stopenjska funkcija upogibanja sprednjega dela naslona za roke zagotavlja oporo za podlaket pri uporabi telefona, igranju na konzoli ali branju knjige.

naslonjala za roke v pisarniškem stolu ergohuman elite 2

PODNOŽJE:

Trpežno aluminijasto podnožje je opremljeno z mehkimi kolesi, ki omejujejo obrabo trdih površin (parket, plošče, terakota).

 

DODATNA OPREMA:

Pisarniški stol Ergohuman 2 Elite lahko opremite s praktičnim zložljivim naslonom za noge in obešalnikom, ki se namesti na zadnjo stran naslonjala.

GARANCIJA:

Za fotelj velja paket "Long Warranty Plus", ki je 5 let, sistem od vrat do vrat za vaše popolno udobje.

Stol s povečano nosilnostjo do 150 kg

 

Predstavitev 360°

Pisarniški stol Ergohuman 2 Elite LE,  - klikni tukaj

 

DIMENZIJE:

 

Dodatne informacije

Barva

Dodatna oprema

Brez, Naslon za noge, Obešalnik na naslonjalu, Naslon za noge in obešalnik