Ergonomski stol ERGOTHRONE

770,99


Dobavni rok: 5-10 dni

Garancijska doba: 2 leti


 

Počisti

Ergonomski stol ERGOTHRONE je fotelj najvišjega razreda, eleganten in funkcionalen, ki zagotavlja udobje in sprostitev vsakemu uporabniku. Ergonomski stol ERGOTHRONE je opremljen s pravilno profiliranim sedežem, naslonom (s podporo celotne hrbtenice ob upoštevanju njegovih naravnih ukrivljenosti) in naslonom za glavo, tapeciranim z mrežico, ki zagotavlja optimalno kroženje zraka. Poleg tega ima stol 3D nastavljive opore za roke in SYNCHRON samotehtalni mehanizem. Z ergonomskim stolom ERGOTHRONE zagotavljamo dolgoročno udobje!

S preučevanjem organizacije delovnega okolja, torej delovnega procesa na splošno, je bilo ugotovljeno, da večje delovne uspešnosti ni mogoče doseči na način, da se od zaposlenega zahteva samo največje naprezanje. V zapletenem sistemu delovnih razmer med človekom in delovnim procesom je mogoče doseči napredek le, če so delovne metode, delovni pogoji in delovno okolje prilagojeni človeku in ne, če se človek prilagaja njim! Nepravilna izbira delovnega stola ali nekvaliteten stol vplivata na zdravje in delovno učinkovitost posameznika. Posledice so škodljive tako za posameznika, kot za podjetje, saj se zaradi bolečin v hrbtenici in vratu poveča možnost bolniškega izostanka. Poleg osvetlitve je pisarniški stol najpomembnejši element opreme delovnega prostora in tako neposredno povezan s počutjem posameznika na delovnem mestu.

Črna barva osnove in elegantna polirana aluminijasta konstrukcija se popolnoma prilega vsakemu pisarniškemu prostoru, ne glede na njegov slog ali barvo.

  • nastavljiva naslonjala za roke (višina, globina, bočni zasuk)
  • nastavitev višine in globine sedeža
  • nastavljiv naslon in višina naslona za glavo
  • SYNCHRON samotehtalni mehanizem
  • naslon za glavo, naslonjalo in sedež oblazinjen z mrežo
  • podnožje iz poliranega aluminija
  • največja obremenitev 130 kg

 

Ergonomski stol Ergothrone 10

Dodatne informacije

Barva