Fotelj REGENT

899,99 z DDV


Dobavni rok: 5-10 dni

Garancijska doba: 3 leta


 

Počisti
Šifra: 689B-FL-4 Kategorija: Oznaka:

Opis

Fotelj Regent je že na prvi pogled drugačen od ostalih, predvsem eleganten in močan. Na voljo je v dveh velikostih, z visokim ali nizkim naslonjalom. V rokonaslonih ima vgrajene tipke za nadzor naslonjala in višine. Regent je fotelj najvišjega razreda, eleganten in funkcionalen ter zagotavlja udobje in sprostitev najzahtevnejšemu uporabniku. V osnovi je opremljen s samotehtalnim synhronim mehanizmom in je tapeciran v naravno usnje.

S preučevanjem organizacije delovnega okolja, torej delovnega procesa na splošno, je bilo ugotovljeno, da večje delovne uspešnosti ni mogoče doseči na način, da se od zaposlenega zahteva samo največje naprezanje. V zapletenem sistemu delovnih razmer med človekom in delovnim procesom je mogoče doseči napredek le, če so delovne metode, delovni pogoji in delovno okolje prilagojeni človeku in ne, če se človek prilagaja njim! Nepravilna izbira delovnega stola ali nekvaliteten stol vplivata na zdravje in delovno učinkovitost posameznika. Posledice so škodljive tako za posameznika, kot za podjetje, saj se zaradi bolečin v hrbtenici in vratu poveča možnost bolniškega izostanka. Poleg osvetlitve je pisarniški stol najpomembnejši element opreme delovnega prostora in tako neposredno povezan s počutjem posameznika na delovnem mestu.

 

Črno usnje in elegantna polirana aluminijasta konstrukcija v kombinaciji z lesom se popolnoma prilega managerskemu okolju, ne glede na njegov slog ali barvo.

  • nastavitev višine sedeža
  • nastavljiv naslon in višina naslona za glavo
  • SYNCHRON samotehtalni mehanizem
  • naslon za glavo, naslonjalo in sedež oblazinjen v naravno usnje
  • podnožje iz poliranega aluminija
  • največja obremenitev 130 kg

 

Fotelj Regent 7

Dodatne informacije

Barva