Konferenčni stol EASY MR

94,50


Dobavni rok: do 7 dni

Zaloga v skladišču dobavitelja!

Garancijska doba: 2 leti


 

Počisti

Konferenčni stol EASY MR je brezčasen model primeren tudi kot pomožen stol za stranke. Bolidna oblika na lesenem podnožju je tapeciran v črni, sivi, modri in rdeči barvi tekstila.

Konferenčni stoli v naši ponudbi so funkcionalni, udobni in narejeni iz visoko kakovostnih in trpežnih materialov. Za učinkovite sestanke je pomembno, da imate udobne konferenčne stole. Ergonomski dizajn in enostavno upravljanje zagotavljajo vašo konferenco bolj udobno. Ker vaši poslovni partnerji nemalokrat vidijo le vaše konferenčne prostore je vsekakor zaželjeno, da so ti opremljeni v stilu, ki bo najbližji vaši podjetniški podobi.

V zapletenem sistemu delovnih razmer med človekom in delovnim procesom je mogoče doseči napredek le, če so delovni pogoji in delovno okolje prilagojeni človeku in ne, če se človek prilagaja njim! Nepravilna izbira delovnega stola ali nekvaliteten stol vplivata na zdravje in delovno učinkovitost posameznika. Posledice so škodljive tako za posameznika, kot za podjetje, saj se zaradi bolečin v hrbtenici in vratu poveča možnost bolniškega izostanka. Poleg osvetlitve je pisarniški stol najpomembnejši element opreme delovnega prostora in tako neposredno povezan s počutjem posameznika na delovnem mestu. Konferenčni stoli so mnogokrat del delovnega procesa.

Konferenčni stol EASY MR z brezčasnim videzom in leseno konstrukcijo se popolnoma prilega vsakemu pisarniškemu okolju.

  • v tekstil oblazinjen sedež
  • leseno bukovo podnožje
  • največja obremenitev 130 kg

 

Dodatne informacije

Barva

, , ,