Konferenčni stol LEVEL VWSA

195,99210,99

Hitro in enostavno obročno odplačevanje.

Zahtevaj predračun in skleni obročno odplačevanje sam.

Izračun obrokov   


Dobavni rok: 5-10 dni

Garancijska doba: 3 leta


Ogled vzorcev tekstila >>

Na voljo po naročilu

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

Konferenčni stol LEVEL VWSA je tapeciran fotelj vizualno lahkotnega videza in udobne uporabe. Izdelan je na gugalnem podnožju z rokonasloni in bogato oblazinjenem sedežem ter naslonjalom v mrežici, ta zagotavlja pravilno kroženje zraka za popolno udobnost.

Konferenčni stoli v naši ponudbi so funkcionalni, udobni in narejeni iz visoko kakovostnih in trpežnih materialov. Za učinkovite sestanke je pomembno, da imate udobne konferenčne stole. Ergonomski dizajn in enostavno upravljanje zagotavljajo vašo konferenco bolj udobno. Ker vaši poslovni partnerji nemalokrat vidijo le vaše konferenčne prostore je vsekakor zaželjeno, da so ti opremljeni v stilu, ki bo najbližji vaši podjetniški podobi.

V zapletenem sistemu delovnih razmer med človekom in delovnim procesom je mogoče doseči napredek le, če so delovni pogoji in delovno okolje prilagojeni človeku in ne, če se človek prilagaja njim! Nepravilna izbira delovnega stola ali nekvaliteten stol vplivata na zdravje in delovno učinkovitost posameznika. Posledice so škodljive tako za posameznika, kot za podjetje, saj se zaradi bolečin v hrbtenici in vratu poveča možnost bolniškega izostanka. Poleg osvetlitve je pisarniški stol najpomembnejši element opreme delovnega prostora in tako neposredno povezan s počutjem posameznika na delovnem mestu. Konferenčni stoli so mnogokrat del delovnega procesa.

Konferenčni stol LEVEL VWSA z lahkotnim videzom in edinstveno konstrukcijo se popolnoma prilega modernejšemu pisarniškemu okolju.

  • bela osnova
  • bogato oblazinjen sedež
  • v svetlo sivo mrežico oblazinjeno naslonjalo
  • kromirani rokonasloni z ročajem
  • kromirano gugalno podnožje
  • največja obremenitev 130 kg

 

Dodatne informacije

Barva

, , , , , , , ,