Konferenčni stol MERENS-B

210,99


Dobavni rok: do 7 dni

Zaloga v skladišču dobavitelja!

Garancijska doba: 3 leta

Konferenčni stol MERENS-B je tapeciran fotelj edinstvenega videza in udobne uporabe. Izdelan je na robustnem gugalnem podnožju, z integriranimi rokonasloni in bogato oblazinjenem sedežem ter naslonjalom v mrežici, ta zagotavlja pravilno kroženje zraka za popolno udobnost. Skladen je s pisarniškimi stoli iz serije Merens.

Konferenčni stoli v naši ponudbi so funkcionalni, udobni in narejeni iz visoko kakovostnih in trpežnih materialov. Za učinkovite sestanke je pomembno, da imate udobne konferenčne stole. Ergonomski dizajn in enostavno upravljanje zagotavljajo vašo konferenco bolj udobno. Ker vaši poslovni partnerji nemalokrat vidijo le vaše konferenčne prostore je vsekakor zaželjeno, da so ti opremljeni v stilu, ki bo najbližji vaši podjetniški podobi.

V zapletenem sistemu delovnih razmer med človekom in delovnim procesom je mogoče doseči napredek le, če so delovni pogoji in delovno okolje prilagojeni človeku in ne, če se človek prilagaja njim! Nepravilna izbira delovnega stola ali nekvaliteten stol vplivata na zdravje in delovno učinkovitost posameznika. Posledice so škodljive tako za posameznika, kot za podjetje, saj se zaradi bolečin v hrbtenici in vratu poveča možnost bolniškega izostanka. Poleg osvetlitve je pisarniški stol najpomembnejši element opreme delovnega prostora in tako neposredno povezan s počutjem posameznika na delovnem mestu. Konferenčni stoli so mnogokrat del delovnega procesa.

Konferenčni stol MERENS-B z robustnim videzom in edinstveno konstrukcijo se popolnoma prilega modernejšemu pisarniškemu okolju.

  • črna robustna jeklena osnova
  • bogato oblazinjen sedež
  • zračno mrežasto naslonjalo
  • črni integrirani rokonasloni
  • največja obremenitev 120 kg

 

Dodatne informacije

Barva

, , ,