Konferenčni stol VISITOR

199,99 z DDV


Dobavni rok: do 7 dni

Zaloga v skladišču dobavitelja!

Garancijska doba: 2 leti


 

Počisti
Šifra: 1019 Kategorija: Oznaka:

Opis

Konferenčni stol VISITOR je eleganten tapeciran fotelj z edinstveno obliko kromiranega podnožja. Posebnega ga dela njegova mobilnost, oblika in kromirani rokonasloni. Na voljo je v elegantni črni barvi.

Konferenčni stoli v naši ponudbi so funkcionalni, udobni in narejeni iz visoko kakovostnih in trpežnih materialov. Za učinkovite sestanke je pomembno, da imate udobne konferenčne stole. Ergonomski dizajn in enostavno upravljanje zagotavljajo vašo konferenco bolj udobno. Ker vaši poslovni partnerji nemalokrat vidijo le vaše konferenčne prostore je vsekakor zaželjeno, da so ti opremljeni v stilu, ki bo najbližji vaši podjetniški podobi.

V zapletenem sistemu delovnih razmer med človekom in delovnim procesom je mogoče doseči napredek le, če so delovni pogoji in delovno okolje prilagojeni človeku in ne, če se človek prilagaja njim! Nepravilna izbira delovnega stola ali nekvaliteten stol vplivata na zdravje in delovno učinkovitost posameznika. Posledice so škodljive tako za posameznika, kot za podjetje, saj se zaradi bolečin v hrbtenici in vratu poveča možnost bolniškega izostanka. Poleg osvetlitve je pisarniški stol najpomembnejši element opreme delovnega prostora in tako neposredno povezan s počutjem posameznika na delovnem mestu. Konferenčni stoli so mnogokrat del delovnega procesa.

Konferenčni stol VISITOR z elegantnim videzom in edinstveno konstrukcijo se popolnoma prilega modernejšemu pisarniškemu okolju.

  • vrtljiv sedežni del
  • v tekstil oblazinjen sedež
  • kromirani rokonasloni
  • kromirano mobilno podnožje
  • največja obremenitev 130 kg

 

Dodatne informacije

Barva