Otroška dvižna miza PROFI NATUR COLOR

406,99 z DDV


Dobavni rok: 7-14 dni

Garancijska doba: 5 let


 

Počisti
Šifra: 32P3 Kategorija: Oznaka:

Opis

Otroška dvižna miza PROFI NATUR COLOR je tradicionalen in preizkušen model otroške dvižne mize s stabilno konstrukcijo. Poleg nagibne sredinske plošče nudi še stranski fiksni površini za odlaganje potrebščin ali postavitev svetilke. Različica s sivim podnožjem in osnovno ploščo v barvi javorja ter barvnimi stranskimi ploščami. Enostavno upravljanje in bogata standardna oprema bosta podpirala uspešno pot do izobraževanja. Nagib lahko prilagodite enostavno, hitro in varno. Zahvaljujoč dvema stranskima vijakoma je miza v nekaj sekundah prilagojena in sicer za uporabnike od 113 do 185 cm telesne višine. Pravilna prilagoditev naklona delovne površine bo podpirala zdrav položaj hrbtenice v pomembnem obdobju rasti. Ta otroška miza je zasnovana v skladu s strogimi ergonomskimi parametri in se, če je pravilno nastavljena, popolnoma prilagodi otrokovi višini.

Zaobljeni robovi in ​​zaobljeni koti mize zagotavljajo varno gibanje okoli mize. Bogata osnovna oprema vključuje praktično oporo za zapestja z ravnilom, velik izvlečni organizator za šolske potrebščine in obešala za šolsko torbo z obeh strani. Otroška dvižna pisalna miza PROFI GRAY je zelo udobna in enostavna za čiščenje!

Nastavitev otroške mize PROFI NATUR COLOR

Zahvaljujoč dvema stranskima vijakoma je miza v nekaj sekundah nastavljena na željeno višino. To je izredno pomembno za prilagajanje višine med rastjo otrok.

   višina: 57 – 75 cm        dolžina: 116 cm       globina: 66 cm        teža: 27 kg

Dodatne informacije

Barva

, ,