Otroška dvižna pisalna miza JUNIOR

383,99


Dobavni rok: 7-14 dni

Garancijska doba: 5 let

Kupon za brezplačno dostavo: XU39UEUE


 

Otroška dvižna pisalna miza JUNIOR je ekonomična različica otroške dvižne mize za začetnike in starejše šolarje. Brezčasna različica s sivim podnožjem in z drobnimi modrimi, zelenimi, belimi ali rožnatimi detajli polepša notranjost otroške ali študentske sobe. Enostavno upravljanje in bogata standardna oprema bosta podpirala uspešno pot do izobraževanja. Osnovna nagibna plošča v beli barvi ali javorjevem dekorju tvori glavno delovno površino. Nagib lahko prilagodite enostavno, hitro in varno. Zahvaljujoč dvema stranskima vijakoma je miza v nekaj sekundah prilagojena in sicer za uporabnike od 113 do 185 cm telesne višine. Pravilna prilagoditev naklona delovne površine bo podpirala zdrav položaj hrbtenice v pomembnem obdobju rasti. Ta otroška miza je zasnovana v skladu s strogimi ergonomskimi parametri in se, če je pravilno nastavljena, popolnoma prilagodi otrokovi višini.

Zaobljeni robovi in ​​zaobljeni koti mize zagotavljajo varno gibanje okoli mize. Osnovna oprema vključuje velik izvlečni organizator za šolske potrebščine. Otroška dvižna pisalna miza JUNIOR je zelo udobna in enostavna za čiščenje! Zaradi manjših dimenzij ne zavzame veliko dragocenega prostora.

Nastavitev otroške pisalne mize JUNIOR

Zahvaljujoč dvema stranskima vijakoma je miza v nekaj sekundah nastavljena na željeno višino. To je izredno pomembno za prilagajanje višine med rastjo otrok.

   višina: 56 - 74 cm        dolžina: 90 cm       globina: 63 cm        teža: 21 kg

Dodatne informacije

Barva

,

Kombinacija

,