Pisarniški stol LEVEL Mesh

296,99330,99


Dobavni rok: 5-10 dni

Garancijska doba: 3 leta


*Kodo za blago po izbiri vpiši v opombah naročila v košarici.

Ogled vzorcev tekstila >>

Pisarniški stol LEVEL Mesh je ergonomski operativni stol z zračnim mrežastim naslonjalom. Ponuja številne ergonomske rešitve, ki skrbijo za vaše udobje pri delu. Da bi se izognili poškodbam hrbtenice in sklepov je nujno, da izberete ergonomski pisarniški stol, ki vam pomaga vzdrževati pravilno držo. Visokokakovostni ergonomski pisarniški stol LEVEL Mesh je vsekakor prava izbira saj vam nudi ustrezno podporo s funkcijami, kot so nastavljiva podpora ledvenega dela hrbtenice, zračno in trpežno mrežasto naslonjalo, 3D nastavljive opore za roke, nastavljiva globina sedeža in napreden sinhroni mehanizem.

Po naročilu na izbiro široka paleta tekstila za oblazinjenje sedežnega dela (Ogled vzorcev tekstila)

S preučevanjem organizacije delovnega okolja, torej delovnega procesa na splošno, je bilo ugotovljeno, da večje delovne uspešnosti ni mogoče doseči na način, da se od zaposlenega zahteva samo največje naprezanje. V zapletenem sistemu delovnih razmer med človekom in delovnim procesom je mogoče doseči napredek le, če so delovne metode, delovni pogoji in delovno okolje prilagojeni človeku in ne, če se človek prilagaja njim! Nepravilna izbira delovnega stola ali nekvaliteten stol vplivata na zdravje in delovno učinkovitost posameznika. Posledice so škodljive tako za posameznika, kot za podjetje, saj se zaradi bolečin v hrbtenici in vratu poveča možnost bolniškega izostanka. Poleg osvetlitve je pisarniški stol najpomembnejši element opreme delovnega prostora in tako neposredno povezan s počutjem posameznika na delovnem mestu.

 

Eleganten videz in edinstvena konstrukcija se popolnoma prilega modernejšemu pisarniškemu okolju.

 

Predstavitev 360°:

Pisarniški stol LEVEL Mesh, Note N01 - klikni tukaj

Pisarniški stol LEVEL Mesh, Kosma K14 - klikni tukaj

 

  • črna plastična osnova
  • nastavitev višine in globine sedeža
  • 3D nastavljivi rokonasloni (višina, globina, rotacija)
  • po višini nastavljiva opora ledvenega dela
  • napreden SYNCHRON mehanizem
  • nastavljiva protiteža naslonjala
  • naslonjalo oblazinjeno v trpežno črno mrežico
  • sedež oblazinjen v tekstil
  • črno nylon ali polirano aluminijasto podnožje
  • največja obremenitev 150 kg

 

Dodatne informacije

Blago KOSMA

*Blago po izbiri, Antracit K14, Bakreno oranžna K11, Črna K01, Morsko modra K10, Nebeško modra K13, Rdeča K02, Rumena K07, Siva K05, Temna vijolična K09, Temno modra K03, Zelena K04, Zlato rjava K06

Podnožje

,