Pisarniški stol VALIO WHITE

322,99376,99

Hitro in enostavno obročno odplačevanje.

Zahtevaj predračun in skleni obročno odplačevanje sam.

Izračun obrokov   


Dobavni rok: 5-10 dni

Garancijska doba: 3 leta


*Kodo za blago po izbiri vpiši v opombah naročila v košarici.

Ogled vzorcev tekstila >>

Na voljo po naročilu

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

Pisarniški stol VALIO WHITE je odličen ergonomski pisarniški stol z oblazinjenim naslonom in sedežem ter belo osnovo okvirja. Ponuja številne ergonomske rešitve, ki skrbijo za vaše udobje pri delu. Da bi se izognili poškodbam hrbtenice in sklepov je nujno, da izberete ergonomski pisarniški stol, ki vam pomaga vzdrževati pravilno držo. Visokokakovostni ergonomski pisarniški stol VALIO WHITE je vsekakor prava izbira saj vam nudi ustrezno podporo s funkcijami, kot so oblazinjeno in po višini nastavljivo naslonjalo, 4D nastavljive opore za roke, nastavljiva globina sedeža in napreden sinhroni mehanizem.

Izbirate lahko med široko paleto različnih vrst tekstila, vključno z umetnim usnjem z neverjetno vzdržjivostjo do 300 000 ciklusov (Ogled vzorcev tekstila)

S preučevanjem organizacije delovnega okolja, torej delovnega procesa na splošno, je bilo ugotovljeno, da večje delovne uspešnosti ni mogoče doseči na način, da se od zaposlenega zahteva samo največje naprezanje. V zapletenem sistemu delovnih razmer med človekom in delovnim procesom je mogoče doseči napredek le, če so delovne metode, delovni pogoji in delovno okolje prilagojeni človeku in ne, če se človek prilagaja njim! Nepravilna izbira delovnega stola ali nekvaliteten stol vplivata na zdravje in delovno učinkovitost posameznika. Posledice so škodljive tako za posameznika, kot za podjetje, saj se zaradi bolečin v hrbtenici in vratu poveča možnost bolniškega izostanka. Poleg osvetlitve je pisarniški stol najpomembnejši element opreme delovnega prostora in tako neposredno povezan s počutjem posameznika na delovnem mestu.

 

Klasičen videz in močna konstrukcija se popolnoma prilega klasičnemu pisarniškemu okolju ali zahtevni domači pisarni.

Predstavitev 360°: Pisarniški stol VALIO White, Osaka OS13 - klikni tukaj

 

  • bela plastična osnova
  • nastavitev višine in globine sedeža
  • 4D nastavljivi rokonasloni (višina, globina, rotacija, širina blazinice)
  • napreden SYNCHRON mehanizem
  • nastavljiva protiteža naslonjala
  • oblazinjeno naslonjalo
  • oblazinjen sedež
  • belo nylon ali polirano aluminijasto podnožje
  • največja obremenitev 110 kg

 

 

Dodatne informacije

Blago KOSMA

*Blago po izbiri, Antracit K14, Bakreno oranžna K11, Črna K01, Morsko modra K10, Nebeško modra K13, Rdeča K02, Rumena K07, Siva K05, Temna vijolična K09, Temno modra K03, Zelena K04, Zlato rjava K06

Podnožje

,