Plastičen nakladalni stol ARI

53,50


Dobavni rok: do 7 dni

Zaloga v skladišču dobavitelja!

Minimalna količina naročanja: 4 kos

Garancijska doba: 2 leti


 

Počisti

Plastičen nakladalni stol ARI je lahen predvsem pa trpežen stol s široko paleto uporabe. Varna nakladalnost je možna do 20 kosov. Primeren je za jedilnice, čakalnice, konferenčne sobe in gostinske obrate. Ker je UV odporen pa se lahko uporabljajo tudi zunaj.

Konferenčni stoli v naši ponudbi so funkcionalni, udobni in narejeni iz visoko kakovostnih in trpežnih materialov. Za učinkovite sestanke je pomembno, da imate udobne konferenčne stole. Ergonomski dizajn in enostavno upravljanje zagotavljajo vašo konferenco bolj udobno. Ker vaši poslovni partnerji nemalokrat vidijo le vaše konferenčne prostore je vsekakor zaželjeno, da so ti opremljeni v stilu, ki bo najbližji vaši podjetniški podobi.

V zapletenem sistemu delovnih razmer med človekom in delovnim procesom je mogoče doseči napredek le, če so delovni pogoji in delovno okolje prilagojeni človeku in ne, če se človek prilagaja njim! Nepravilna izbira delovnega stola ali nekvaliteten stol vplivata na zdravje in delovno učinkovitost posameznika. Posledice so škodljive tako za posameznika, kot za podjetje, saj se zaradi bolečin v hrbtenici in vratu poveča možnost bolniškega izostanka. Poleg osvetlitve je pisarniški stol najpomembnejši element opreme delovnega prostora in tako neposredno povezan s počutjem posameznika na delovnem mestu. Konferenčni stoli so mnogokrat del delovnega procesa.

Plastičen nakladalni stol ARI z lahkotnim videzom in jekleno konstrukcijo se popolnoma prilega vsakemu ambientu.

  • plastična osnova
  • jekleno kromirano podnožje
  • največja obremenitev 130 kg
  • na voljo tudi transportni voziček
  • na volju tudi konektorji za spojitev v vrsto

 

Dodatne informacije

Barva

, , , , , ,