Počivalnik BARCELONA

686,99926,99


Dobavni rok: po potrditvi dobavitelja

Garancijska doba: 2 leti

Verzija je povzeta v stilu prvotne oblike!


 

Počivalnik BARCELONA združujejo tradicijo obrtniškega znanja na najvišjem nivoju in neprekosljivo udobje. Počivalnik je izdelan iz najkakovostnejših materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno funkcionalnost in so prijetni na otip. Počivalnik je še posebej prepoznaven po svoji ergonomski in edinstveni obliki. Počivalnik Barcelona je izdelal Mies van der Rohe za španskega kralja in kraljico v nemškem paviljonu ter ga prvič predstavil na World Art Fair razstavi v Španiji leta 1929. Neverjetno, kajne? Saj izgleda, kot da bi bil oblikovan včeraj. Van Der Rohe je s stolom arhitekturno dokazal medsebojnost estetike in fizike - ukrivljeni jeklen kromirani okvir prenaša težo uporabnika in ohranja "manj je večnačelo, ki velja za vsa njegova dela. Verzija je povzeta v stilu prvotne oblike!

Ali tudi tebi vsake toliko časa ugajata tišina in mir? Se želiš umakniti v svoj kot, kjer posežeš po knjigi, kavi ali čaju? Zagotovo k vsemu opisanemu sodi dober in udoben počivalnik, v katerega se zlekneš brez pomisleka in posledično zlahka pozabiš na čas. Takšna situacija do še večjega izraza pride predvsem v zimskem času, ko poleg počivalnika greje moderen ali starinsko obarvan kamin.

Če svojega počivalnika še nimaš, si ga z lahkoto lahko kaj hitro zagotoviš. A, da izbira ne bo prenagljenja med nakupom pozorno primerjaj cene, kvaliteto in material, iz katerega so počivalniki izdelani. Pri tem naj te vseskozi spremlja in vodi okus, želje in preference, ki oblikujejo tvoj jaz, saj bo le z zagotovljenim zadovoljstvom, počutje in počitek na fotelju oziroma počivalniku prinesel pričakovani cilj.

 

Eleganten, brezčasen videz in edinstvena konstrukcija se popolnoma prilega, tako klasičnemu kot modernemu pisarniškemu ali domačemu okolju.

  • Kromirana osnova
  • Udobno tapecirano naslonjalo
  • Udoben tapeciran sedež
  • Udoben podnožnik (Pouff) - opcija
  • Tapeciranje v ekološko usnje (črno, belo)
  • največja obremenitev 130 kg

 

Dimenzije
Širina: 75 cm
Globina: 76 cm
Višina: 77 cm
Višina sedeža: 43 cm

 

Dodatne informacije

Barva

,

Podnožnik -Pouff

Da, Ne