Počivalnik EAMES LOUNGE

1.349,99


Dobavni rok: pokličite za dobavni rok

Garancijska doba: 3 leta

Verzija je povzeta v stilu prvotne oblike!


 

Počivalnik EAMES LOUNGE združujejo tradicijo obrtniškega znanja na najvišjem nivoju in neprekosljivo udobje. Počivalnik je izdelan iz najkakovostnejših materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno funkcionalnost in so prijetni na otip. Počivalnik je še posebej prepoznaven po svoji ergonomski in edinstveni obliki. Več kot 50 let ostaja počivalnik EAMES LOUNGE praktično nespremenjen in je eden od ikon 20. stoletja, ki združuje brezčasnost, elegantnost, staromodno razkošje in vizijo modernizma. Charles in Ray Eames združita toplino in zapeljivost mehkega usnja v elegantno oblikovano vezano ploščo skupaj s kromiranim podnožjem v obliki zvezde. Verzija je povzeta v stilu prvotne oblike!

Ali tudi tebi vsake toliko časa ugajata tišina in mir? Se želiš umakniti v svoj kot, kjer posežeš po knjigi, kavi ali čaju? Zagotovo k vsemu opisanemu sodi dober in udoben počivalnik, v katerega se zlekneš brez pomisleka in posledično zlahka pozabiš na čas. Takšna situacija do še večjega izraza pride predvsem v zimskem času, ko poleg počivalnika greje moderen ali starinsko obarvan kamin.

Če svojega počivalnika še nimaš, si ga z lahkoto lahko kaj hitro zagotoviš. A, da izbira ne bo prenagljenja med nakupom pozorno primerjaj cene, kvaliteto in material, iz katerega so počivalniki izdelani. Pri tem naj te vseskozi spremlja in vodi okus, želje in preference, ki oblikujejo tvoj jaz, saj bo le z zagotovljenim zadovoljstvom, počutje in počitek na fotelju oziroma počivalniku prinesel pričakovani cilj.

 

Eleganten, brezčasen videz in edinstvena konstrukcija se popolnoma prilega, tako klasičnemu kot modernemu pisarniškemu ali domačemu okolju.

  • Osnova iz vezanega lesa v barvi palisandra
  • Udoben tapeciran vzglavnik
  • Udobni tapecirani rokonasloni
  • Udobno tapecirano naslonjalo
  • Udoben podnožnik (Ottoman)
  • Tapeciranje v pravo goveje usnje (črno, belo)
  • črno kombinirano aluminijasto podnožje z drsniki
  • največja obremenitev 130 kg

 

Dodatne informacije

Barva

,