Počivalnik LE CORBUSIER (LC4)

779,99


Dobavni rok: trenutno cca. 90-120 dni

Garancijska doba: 2 leti

Verzija je povzeta v stilu prvotne oblike!


 

Počivalnik LE CORBUSIER (LC4) združujejo tradicijo obrtniškega znanja na najvišjem nivoju in neprekosljivo udobje. Počivalnik je izdelan iz najkakovostnejših materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno funkcionalnost in so prijetni na otip. Počivalnik je še posebej prepoznaven po svoji ergonomski in edinstveni obliki. Ležalnik Le Corbusier (LC4) je najbolj znan in uspešen model v svojem razredu. Prvič je bil razstavljen na "Automne Salon D" leta 1929. Le Corbusier je bil oblikovan leta 1928 za vilo "Ville d 'Avray" v Franciji. Izkorišča izpostavljene konstrukcijske elemente s tapecirano blazino z vzglavnikom v usnju. Le Corbusier je ustvaril Charles Edouard Jeanneret, ki na splošno velja za najpomembnejšega francoskega modernističnega oblikovalca stolov v Evropi. Verzija je povzeta v stilu prvotne oblike.

Ali tudi tebi vsake toliko časa ugajata tišina in mir? Se želiš umakniti v svoj kot, kjer posežeš po knjigi, kavi ali čaju? Zagotovo k vsemu opisanemu sodi dober in udoben počivalnik, v katerega se zlekneš brez pomisleka in posledično zlahka pozabiš na čas. Takšna situacija do še večjega izraza pride predvsem v zimskem času, ko poleg počivalnika greje moderen ali starinsko obarvan kamin.

Če svojega počivalnika še nimaš, si ga z lahkoto lahko kaj hitro zagotoviš. A, da izbira ne bo prenagljenja med nakupom pozorno primerjaj cene, kvaliteto in material, iz katerega so počivalniki izdelani. Pri tem naj te vseskozi spremlja in vodi okus, želje in preference, ki oblikujejo tvoj jaz, saj bo le z zagotovljenim zadovoljstvom, počutje in počitek na fotelju oziroma počivalniku prinesel pričakovani cilj.

 

Eleganten, brezčasen videz in edinstvena konstrukcija se popolnoma prilega, tako klasičnemu kot modernemu pisarniškemu ali domačemu okolju.

  • Kromirana osnova
  • Udobna tapecirana blazina in vzglavnik
  • Tapeciranje v goveje usnje (črno, belo)
  • največja obremenitev 130 kg

Počivalnik LE CORBUSIER - dimenzije

 

Dodatne informacije

Barva

,