Zložljiva miza FOLD

463,99528,99

Hitro in enostavno obročno odplačevanje.

Zahtevaj predračun in skleni obročno odplačevanje sam.

Izračun obrokov   


Koda izdelka: FOLD

Dobavni rok: 5-10 dni


Količinski popust v višini 15%: + 5 kos

 

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

Zložljiva miza FOLD

 

Zložljiva miza FOLD je moderna in funkcionalna konferenčna miza evropskega proizvajalca Grospol. Ta mobilna konferenčna miza je zaradi svoje elegantne oblike popolna tako za banketne kot konferenčne sobe . Opremljena s podnožjem na kolesih omogoča hiter transport z enega mesta na drugega.

Miza FOLD ponuja tri različne velikosti mizne plošče za različne potrebe: 1200x800 mm, 1500x900 mm in 1800x900 mm . Mizna plošča je izdelana iz lamelirane plošče v barvi hrasta sonoma in je debeline 18 mm , kar zagotavlja vzdržljivost in trdnost.

Zložljiva miza je popolna ne samo za konferenčne sobe, ampak tudi za različne vrste srečanj, razstav, šole in pisarne.

Zaradi svoje funkcionalnosti, mobilnosti in modernega dizajna je vsestranski in praktičen kos pohištva, ki se prilagaja različnim potrebam in zahtevam.

 

Zložljiva miza FOLD pic

 

DELOVNA PLOŠČA

Plošča je izdelana iz lamelirane plošče v barvi hrasta sonoma . Debelina plošče je 18 mm.

 

Zložljiva miza FOLD pic1

 

Zložljiva miza je na voljo v treh velikostih:

- 1200x800 mm,

- 1500x900 mm,

- 1800x900 mm.

Zložljiva miza FOLD - dimenzije

 

Zložljiva miza FOLD se lahko uporablja kot posamezna delovna postaja ali kombinira v različnih formacijah za povečanje delovne površine. Povezovanje miz je enostavno zahvaljujoč dodatnim priključkom. Kovinski okvir v prerezu romba je na voljo v treh univerzalnih barvah: beli, sivi in ​​črni, kar omogoča ujemanje mize z interierjem.

 

OKVIR

Kovinski okvir  z diamantnim prerezom je na voljo v 3 univerzalnih barvah : beli, sivi in črni.

 

Zložljiva miza FOLD - barve podnožja

 

Noge mize so opremljene s koleščki s funkcijo zaklepanja, ki preprečuje nenamerno premikanje pohištva. To je še posebej uporabna rešitev, ko ne želite premikati mize. Zložljive mize FOLD so opremljene tudi z enostavnim zložljivim sistemom "lock-unlock", ki omogoča hitro navpično zlaganje mize. Zahvaljujoč tej rešitvi se zaseden prostor znatno zmanjša, kar je še posebej uporabno v majhnih notranjih prostorih.

 

Zložljiva miza FOLD - podnožje

 

MEHANIZEM ZA ZLAGANJE IN POVEZOVANJE

Zložljiva miza FOLD je opremljena z zložljivim mehanizmom, ki omogoča enostavno in hitro navpično zlaganje mize. Ta enostaven zložljivi sistem z zaklepanjem in odklepanjem prihrani prostor, ko miza ni v uporabi.

 

Zložljiva miza FOLD - mehanizem

 

Zložljivi mehanizem mize FOLD temelji na posebnih ključavnicah, ki jih je mogoče enostavno odkleniti, da razgrnete mizo. Ko je zgornji del popolnoma razgrnjen, se ključavnice samodejno zaklenejo, kar zagotavlja stabilnost in trdnost celotne strukture. Ta zložljivi sistem ni samo enostaven za uporabo, ampak tudi zanesljiv in vzdržljiv.

 

Zložljiva miza FOLD - ključavnica

 

Možnosti povezave zložljive mize vam omogočajo ustvarjanje različnih formacij in s tem povečanje delovne površine. Zahvaljujoč dodatnim konektorjem je mogoče mize povezati v ravnih linijah, kar ustvarja dolge vrste postaj ali v naprednejših konfiguracijah, kot so "U" oblika ali pravokotne konferenčne mize.

 

Zložljiva miza FOLD - konektor

 

Postopek povezovanja miz je preprost in ne zahteva posebnega orodja. Konektorje samo postavite na ustrezna mesta na robovih mize in jih privijte, da zagotovite stabilno povezavo. Ta prilagodljivost pri kombiniranju zložljivih miz vam daje možnost, da pohištvo prilagodite posebnim potrebam in zahtevam konferenčnega prostora.

 

Zložljiva miza FOLD - formacije

 

GARANCIJA

Za vaše popolno udobje je miza zagotovljena s 3-letno garancijo v sistemu od vrat do vrat.

 

VIDEO

Dodatne informacije

Barva delovne plošče

Sonoma hrast

Velikost

120 x 80, 150 x 80, 180 x 80

Podnožje

, ,

Dodatna oprema

Povezovalni konektorji, Brez