Električna dvižna miza ALTO 101 p

Električna dvižna miza ALTO 101

od 673,99 € z ddv

Električna dvižna miza ALTO 102 p

Električna dvižna miza ALTO 102

od 701,99 € z ddv

logo_grospol

Tisto, po čemer se električne dvižne mize ALTO razlikujejo od drugih izdelkov te vrste, je njihovo nenavadno električno upravljanje, skrito v elegantni plošči pod vrhom. Zahvaljujoč tej inovativni rešitvi je spreminjanje višine mizne plošče izjemno enostavno in gladko. V trenutku jih lahko prilagodite svojemu želenemu delovnemu položaju! Ne le, da boste pridobili neverjetno udobje pri delu, ampak boste poskrbeli tudi za svoje zdravje.

Dvižna večnamenska miza BERLIN

Plinsko upravljanje

Cena z DDV: 169,99€ (brezplačna dostava)

Dvižna večnamenska miza HANNOVER

Električno upravljanje

Cena z DDV: 223,99€ (brezplačna dostava)

Električne dvižne mize mize evropskega proizvajalca HON so kombinacija visoke vzdržljivosti in praktične uporabnosti. Kompaktno podnožje je opremljeno s kakovostnim elektro motorjem. Dvižni elektromotor vam omogoča, da nastavite višino delovne plošče na vašo višino, kar je predpogoj za pravilno nameščanje.

Dvižna večnamenska miza BREMEN

Plinsko upravljanje

Cena z DDV: 189,99€ (brezplačna dostava)

Dvižna večnamenska miza KÖLN

Plinsko upravljanje

Cena z DDV: 149,99€ (brezplačna dostava)

Vas boli hrbet? Razbremenite hrbtenico! Dvižne električne mize MOTION vam omogočajo nastavitev višine na enostaven in hiter način za delo v stoječem položaju. Namenjene so profesionalni uporabi z zagotovljeno dolgo življenjsko dobo. 

Po višini nastavljive pisalne mize MOTION

Na voljo so različni dekorji in barve plošč in podnožja. Leseni del izbirate lahko med jelša, bukev, oreh, calvados, akacija, češnja, višnja ter med belo in sivo.  Vsaka miza je opremljena z dvemi uvodnicami za kable, pod ploščo pa so pripeti nosilci kablov, ravno tako pa kable lahko vodite s pomočjo teleskopskega vodila. 

Proizvajalec ob strokovni montaži nudi petletno garancijo, s čimer tudi potrjuje visoko kakovost njihovih artiklov. Artikli so pakirani v kakovosten zaščitni karton, kar jih ščiti pred poškodbami med samim prevozom in kasneje med skladiščenjem. Zahtevana je montaža elementov v celoto, le ta ni zahtevna, se pa priporoča strokovna montaža zaradi podaljšanja garancije.