MINI kuhinje spadajo v izredno kakovosten in moderen program z mnogimi načini nastavitev in po zagotovljeno najugodnejši ceni. Program lahko vključuje tudi opremo, kot so hladilnik, umivalnik in armatura za vodo, kompatibilne so s celotnim programom HOBIS. Namenjene so profesionalni uporabi z zagotovljeno dolgo življenjsko dobo.

Na voljo so različni dekorji in barve plošč ter različni dekorji rolete. Leseni del izbirate lahko med jelša, bukev, oreh, calvados, akacija, češnja, višnja ter med belo in sivo. Možna je tudi kombinacija barv, tako da je korpus omare v sivi ali beli barvi. Kuhinje MINI so idealne za hrambo posode, skodelic, kozarcev in ostalega kuhinjskega pribora in pripomočkov ter drugih predmetov.

Police so izdelane iz 18mm melaminskih plošč, kar omogoča brezskrbno nosilnost običajne kuhinjske opreme. Pohištvo vam nudi vse, kar potrebujete za fleksibilni delovni dan! Proizvajalec vam ob strokovni montaži nudi petletno garancijo, s čimer tudi potrjuje visoko kakovost njihovih artiklov. 

Artikli so pakirani v kakovosten zaščitni karton, kar jih ščiti pred poškodbami med samim prevozom in kasneje med skladiščenjem. Zahtevana je montaža elementov v celoto, le ta ni zahtevna, se pa priporoča strokovna montaža zaradi podaljšanja garancije.