Pisalne mize CROSS so kombinacija visoke vzdržljivosti in praktične uporabnosti. Program vključuje tudi konferenčne mize, kompatibilne so s celotnim programom HOBIS. Namenjene so profesionalni uporabi z zagotovljeno dolgo življenjsko dobo.

Pisarniško pohištvo HOBIS

Program spada v višji operativni razred. Na voljo so različni dekorji in barve plošč in podnožja. Leseni del izbirate lahko med jelša, bukev, oreh, calvados, akacija, češnja, višnja ter med belo in sivo, podnožje pa je lahko sive ali črne barve. Možna je tudi kombinacija barv, tako da je prečnica pod ploščo v sivi barvi.

Priključna miza GP1200 1

Sestav SC 1

Primer sestava

Priključna miza GP1200 1

Sestav SC 2

Primer sestava

Priključna miza GP1200 1

Sestav SC 3

Primer sestava

Prečnica poskrbi za maksimalno stabilnost mize. Vsaka miza je opremljena z eno ali dvemi uvodnicami za kable, pod ploščo pa so pripeti nosilci kablov, ravno tako pa kable lahko skrijete v samo nogo mize. 

Proizvajalec ob strokovni montaži nudi petletno garancijo, s čimer tudi potrjuje visoko kakovost njihovih artiklov. Artikli so pakirani v kakovosten zaščitni karton, kar jih ščiti pred poškodbami med samim prevozom in kasneje med skladiščenjem. Zahtevana je montaža elementov v celoto, le ta ni zahtevna, se pa priporoča strokovna montaža zaradi podaljšanja garancije.