Pisarniške omare DRIVE spadajo v izredno kakovosten in moderen program z mnogimi načini nastavitev in po zagotovljeno najugodnejši ceni. Program vključuje tudi regale, kompatibilni so s celotnim programom HOBIS. Namenjen je profesionalni uporabi z zagotovljeno dolgo življenjsko dobo.

Pisarniško pohištvo HOBIS
Priključna miza GP1200 1

Sestav DR1

Primer postavitve

Priključna miza GP1200 1

Sestav DR2

Primer postavitve

Program spada v srednji operativni razred. Na voljo so različni dekorji in barve plošč. Leseni del izbirate lahko med jelša, bukev, oreh, calvados, akacija, češnja, višnja ter med belo in sivo. Možna je tudi kombinacija barv, tako da je korpus omare v sivi ali beli barvi.

Priključna miza GP1200 1

Sestav DR3

Primer postavitve

Priključna miza GP1200 1

Sestav DR4

Primer postavitve

S fleksibilnimi omarami zlahka ustvarite in organizirate delovno mesto. Pisarniške omare so idealne za hrambo fasciklov, pisarniških pripomočkov in drugih predmetov. Police so izdelane iz 18mm melaminskih plošč, kar omogoča brezskrbno nosilnost običajnih dokumentov. .

Potrebujete več prostora za hrambo?

Pisarniške omare DRIVE lahko nadgradite po višini in dolžini. Pohištvo vam nudi vse, kar potrebujete za fleksibilni delovni dan! 

Proizvajalec ob strokovni montaži nudi petletno garancijo, s čimer tudi potrjuje visoko kakovost njihovih artiklov. Artikli so pakirani v kakovosten zaščitni karton, kar jih ščiti pred poškodbami med samim prevozom in kasneje med skladiščenjem. Zahtevana je montaža elementov v celoto, le ta ni zahtevna, se pa priporoča strokovna montaža zaradi podaljšanja garancije.