Počivalnik EAMES LOUNGE + ČRN

Počivalnik EAMES LOUNGE

1.349,99€ z ddv

Počivalniki in fotelji iz naše ponudbe združujejo tradicijo obrtniškega znanja na najvišjem nivoju in neprekosljivo udobje. Vsak počivalnik je izdelan iz najkakovostnejših materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno funkcionalnost in so prijetni na otip. Naši počivalniki in fotelji so še posebej prepoznavni po njihovi ergonomski in edinstveni obliki. Ergonomska oblika poskrbi za izjemno prilagajanje telesu, brezskrbno sproščanje in kakovosten oddih od napornega vsakdana.

Ali tudi tebi vsake toliko časa ugajata tišina in mir? Se želiš umakniti v svoj kot, kjer posežeš po knjigi, kavi ali čaju? Zagotovo k vsemu opisanemu sodi dober in udoben počivalnik, v katerega se zlekneš brez pomisleka in posledično zlahka pozabiš na čas. Takšna situacija do še večjega izraza pride predvsem v zimskem času, ko poleg počivalnika greje moderen ali starinsko obarvan kamin.

Počivalnik Barcelona

Počivalnik BARCELONA

od 686,99€ z ddv

Če svojega počivalnika ali fotelja še nimaš, si ga z lahkoto lahko kaj hitro zagotoviš. A, da izbira ne bo prenagljenja med nakupom pozorno primerjaj cene, kvaliteto in material, iz katerega so počivalniki izdelani. Pri tem naj te vseskozi spremlja in vodi okus, želje in preference, ki oblikujejo tvoj jaz, saj bo le z zagotovljenim zadovoljstvom, počutje in počitek na fotelju oziroma počivalniku prinesel pričakovani cilj.