honor

Eksluziven pisarniški stol_HONOR_WH_03_Brown4

Pisarniški stol HONOR Brown

od 974,99€ z ddv

LUXURIOUS

IMPRESSIVE

PRECISE

Eksluziven pisarniški stol_HONOR_WH_03_Black5

Pisarniški stol HONOR Black

od 974,99€ z ddv

spinelly

Zavedamo se, da standardne oz. klasične rešitve sedenja ne ponujajo najboljšega ergonomskega udobja. Zato so vse naše rešitve tako na tehnični, ergonomski kot tudi estetski ravni edinstvene.

Ergonomski stol SPINELLY HB

542,99€ z ddv

pofit

Naši ergonomski stoli vas spodbujajo k aktivnemu sedenju, saj nudijo svobodo gibanja v največji možni meri. Prednost tega je, da naši pisarniški stoli aktivno preprečujejo težave z bolečinami hrbta od prenapetih mišic, ki jih povzročajo sedeča dela.

Ergonomski stol POFIT BT

518,50€ z ddv

Operativni pisarniški stol LEVEL WHITE

Ergonomski stol POFIT WT

518,50€ z ddv

Pisarniški stol - LEVEL WHITE LOW

Ergonomski stol POFIT LE

548,50€ z ddv

ioo

V zapletenem sistemu delovnih razmer med človekom in delovnim procesom je mogoče doseči napredek le, če so delovni pogoji in delovno okolje prilagojeni človeku in ne, če se človek prilagaja njim!

Ergonomski stol IOO Mesh

Ergonomski stol IOO Mesh

526,99€ z ddv

Ergonomski stol IOO Comfort

Ergonomski stol IOO Comfort

526,99€ z ddv

ergohuman+

Nepravilna izbira delovnega stola ali nekvaliteten stol vplivata na zdravje in delovno učinkovitost posameznika. Posledice so škodljive tako za posameznika, kot za podjetje, saj se zaradi bolečin v hrbtenici in vratu poveča možnost bolniškega izostanka.

merens

Poleg osvetlitve je pisarniški stol najpomembnejši element opreme delovnega prostora in tako neposredno povezan s počutjem posameznika na delovnem mestu.

PRESTIGE

APPEARACE

COMFORT