VODSTVENI PISARNIŠKI STOLI

Pisarniški stol Zeus - črn

Pisarniški stol ZEUS

245,99€ z ddv

Pisarniški stol Zeus Low - bel

Pisarniški stol ZEUS LOW

221,99€ z ddv

Ergonomski stol SPINELLY HB

469,99€ z ddv

spinelly

Zavedamo se, da standardne oz. klasične rešitve sedenja ne ponujajo najboljšega ergonomskega udobja. Zato so vse naše rešitve tako na tehnični, ergonomski kot tudi estetski ravni edinstvene.

pofit

Naši ergonomski stoli vas spodbujajo k aktivnemu sedenju, saj nudijo svobodo gibanja v največji možni meri. Prednost tega je, da naši pisarniški stoli aktivno preprečujejo težave z bolečinami hrbta od prenapetih mišic, ki jih povzročajo sedeča dela.

Ergonomski stol POFIT BT

518,50€ z ddv

Operativni pisarniški stol LEVEL WHITE

Ergonomski stol POFIT WT

518,50€ z ddv

Pisarniški stol - LEVEL WHITE LOW

Ergonomski stol POFIT LE

548,50€ z ddv

Ergonomski stol IOO Mesh

Ergonomski stol IOO Mesh

506,99€ z ddv

Ergonomski stol IOO Comfort

Ergonomski stol IOO Comfort

506,99€ z ddv

ioo

V zapletenem sistemu delovnih razmer med človekom in delovnim procesom je mogoče doseči napredek le, če so delovni pogoji in delovno okolje prilagojeni človeku in ne, če se človek prilagaja njim!

ergohuman+

Nepravilna izbira delovnega stola ali nekvaliteten stol vplivata na zdravje in delovno učinkovitost posameznika. Posledice so škodljive tako za posameznika, kot za podjetje, saj se zaradi bolečin v hrbtenici in vratu poveča možnost bolniškega izostanka.

merens

Poleg osvetlitve je pisarniški stol najpomembnejši element opreme delovnega prostora in tako neposredno povezan s počutjem posameznika na delovnem mestu.

supreme