Ergonomski stol Enjoy 2 Elite

433,10445,30

Hitro in enostavno obročno odplačevanje.

Zahtevaj predračun in skleni obročno odplačevanje sam.

Izračun obrokov   


Dobavni rok: 5-10 dni

Garancijska doba: 5 let


 

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

Odkrijte ergonomski stol Enjoy 2 Elite - zadnji hit znamke Ergohuman. Ta pisarniški stol svetovnega razreda iz družine najbolje prodajanih modelov Ergohuman 2 in Ioo 2. Ne oklevajte, poskrbite za svoj hrbet še danes!

Zahvaljujoč različnim prilagoditvam vam Ergonomski stol Enjoy 2 Elite omogoča, da stol prilagodite svojim individualnim potrebam - nastavite višino naslonjala, nastavite vzglavnik, uživate v zračni in prilagodljivi mreži, uporabite sinhroni mehanizem in inovativen ledveni profil z vrvicami.

Preverite, kako lahko Ergonomski stol Enjoy 2 Elite izboljša udobje vašega pisarniškega dela že danes!

 

MEHANIZEM:

Ergonomski stol Enjoy 2 Elite je opremljen z mehanizmom za sinhrono premikanje Drift Tilt. Po sprostitvi ključavnice se naslonjalo nagne v sinhronem gibanju s sedežem in posnema gibe uporabnika v stolu. Nagibanje naslonjala po gibanju uporabnikovega hrbta je veliko jasnejše in hitrejše od gibanja sedeža. Kadarkoli je mogoče zakleniti 1 od 4 položajev naslonjala in sedeža. Mehanizem omogoča tudi nastavitev globine sedišča, torej njegove oddaljenosti od naslonjala. Zahvaljujoč tej funkciji bodo funkcije naslonjala na voljo tako nizkim kot visokim uporabnikom, sprednji del sedeža pa ne bo stiskal stegna.

Upor naslonjala med zibanjem se uravnava s pomočjo diskretnega gumba, nameščenega pod sedežem.

Ergonomski stol Enjoy 2 ima možnost nastavitve višine in globine sedišča. Območje nastavitve globine je 50 mm.

Nastavitev globine in višine, odklepanje mehanizma za zibanje in zaklepanje izbranega položaja nagiba se spustijo na eno funkcionalno krmilno palico.

NEGATIVNI KOT NASLONJALA IN SEDEŽA:

Odkrijte novost med naslanjači Ergohuman, Ioo in Enjoy - možnost nastavitve negativnega kota, zahvaljujoč kateri naš hrbet ne izgubi stika z naslonjalom tudi, ko se nagnemo nad računalniško tipkovnico. Postavitev naslonjala in sedala za nekaj stopinj »naprej« nam bo razbremenila spodnji del nog in odpravila pritisk, ki lahko privede do otrplosti nog.

PODPORA:

Naslonjalo je opremljeno s 6-stopenjsko nastavitvijo višine, zahvaljujoč kateri bo stol primeren tudi za visoke uporabnike.

Ergonomski stol Enjoy 2 Elite je oblazinjen s kakovostno mrežico, ki ima 8 con različnih napetosti, tako da se popolnoma prilega telesu uporabnika.

LEDVENI PROFIL:

Ergonomski stol Enjoy 2 Elite ima inovativen profil vrvic, katerih napetost se regulira z gumbom.

2D VZGLAVNIK:

Ergonomski stol Enjoy 2 Elite je opremljen z 2D vzglavnikom z nastavitvijo:

* višina (znotraj 70 mm),

* položajni kot (znotraj 68 stopinj).

NASLONI ZA ROKE:

5D naslonjala za roke nastavljiva v 5 ravninah:

* nastavitev višine, ki omogoča ergonomsko pozicioniranje podlakti (90 stopinj glede na telo), kar občutno razbremeni hrbtne mišice pri dolgotrajnem delu,

* nastavitev oddaljenosti od sedeža, ki omogoča prilagoditev naslona za roko telesni postavi uporabnika,

* nastavitev dolžine in kota položaja blazinice za roke, kar med drugim olajša tipkanje.

* inovativna 8-stopenjska funkcija upogibanja sprednjega dela naslona za roke zagotavlja oporo za podlaket pri uporabi telefona, igranju na konzoli ali branju knjige.

naslonjala za roke v pisarniškem stolu ergohuman elite 2

PODNOŽJE:

Trpežno aluminijasto podnožje je opremljeno z mehkimi kolesi, ki omejujejo obrabo trdih površin (parket, plošče, terakota).

GARANCIJA:

Za fotelj velja paket "Long Warranty Plus", ki je 5 let, sistem od vrat do vrat za vaše popolno udobje.

 

DIMENZIJE:

Dodatne informacije

Barva

, , ,