Ergonomski stol IOO 2 Elite

573,40705,60

Hitro in enostavno obročno odplačevanje.

Zahtevaj predračun in skleni obročno odplačevanje sam.

Izračun obrokov   


Dobavni rok: 5-10 dni

Garancijska doba: 5 let


 

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

Pripravite se na revolucijo v udobju in ergonomiji z novo generacijo najbolj prodajanega ergonomskega stola IOO 2 Elite! Ta novi model, ki ga naše stranke že leta obožujejo, prinaša še več inovativnih rešitev, ki bodo izpolnile pričakovanja tudi najzahtevnejših uporabnikov.

Ergonomski stol IOO 2 Elite je prava kombinacija odličnega dizajna in funkcionalnosti. Opremljen je s 4-stopenjskim nastavljanjem višine naslonjala , 3D vzglavnikom, ki ga je mogoče nastaviti v treh ravninah in dinamično nastavitvijo ledvenega profila. Ergonomski stol IOO 2 Elite zagotavlja neprimerljivo raven podpore in udobja med dolgimi delovnimi procesi.

Vendar to ni vse! Ergonomski stol IOO 2 Elite ponuja tudi nastavitev naslonjala in sedeža pod negativnim kotom, tako da lahko najdete popoln položaj za svoje telo, hkrati pa razbremenite hrbtenico. Mrežasto oblazinjenje z 10 različnimi napenjalnimi conami zagotavlja odlično zračnost in se prilagaja vašemu telesu za optimalno udobje skozi ves dan.

Ne čakajte več! Pripravite se na izkušnjo sedenja brez primere in izberite IOO 2 Elite - ergonomski pisarniški stol, ki vam bo pomagal ustvariti popolno delovno okolje tako v pisarni kot doma. Pridružite se skupini zadovoljnih strank, ki uživajo v ergonomiji na najvišji ravni. IOO 2 Elite - ustvarite svoj prostor udobja zdaj!

 

MEHANIZEM:

Ergonomski pisarniški stol IOO 2 Elite je opremljen z mehanizmom za sinhrono premikanje Drift Tilt. Po sprostitvi ključavnice se naslonjalo nagne v sinhronem gibanju s sedežem in posnema gibe uporabnika v stolu. Nagibanje naslonjala po gibanju uporabnikovega hrbta je veliko jasnejše in hitrejše od gibanja sedeža. Kadarkoli je mogoče zakleniti 1 od 4 položajev naslonjala in sedeža. Mehanizem omogoča tudi nastavitev globine sedišča, torej njegove oddaljenosti od naslonjala. Zahvaljujoč tej funkciji bodo funkcije naslonjala na voljo tako nizkim kot visokim uporabnikom, sprednji del sedeža pa ne bo stiskal stegna.

fotelj ioo 2 - nagibni mehanizem za nagib naslonjala

Odpornost naslonjala se regulira z gumbom zahvaljujoč uporabi steklenih vlaken.

nastavitev upora naslonjala

Ergonomski stol IOO 2 Elite je nastavljiv po višini in globini sedišča. Območje nastavitve globine je 50 mm.

ioo 2 - nastavitev globine sedeža

Nastavitev globine in višine, odklepanje mehanizma za zibanje in zaklepanje izbranega položaja nagiba se spustijo na eno funkcionalno krmilno palico.

igralna palica v pisarniškem stolu ioo 2

NEGATIVNI KOT NASLONJALA IN SEDEŽA:

Odkrijte inovacijo med pisarniškimi stoli IOO - možnost nastavitve negativnega kota, zahvaljujoč kateri naš hrbet ne izgubi stika z naslonjalom tudi, ko se nagnemo nad računalniško tipkovnico. Postavitev naslonjala in sedala za nekaj stopinj »naprej« nam bo razbremenila spodnji del nog in odpravila pritisk, ki lahko privede do otrplosti nog.

ioo 2 - nastavitev negativnega kota naslonjala in sedišča

PODPORA:

Naslonjalo je opremljeno s 4-stopenjskim nastavljanjem višine. Območje nastavitve je 40 mm, zaradi česar bo stol primeren tudi za visoke uporabnike.

fotelj ioo 2 po višini nastavljiv naslon

Fotelj je oblazinjen s kakovostno mrežico, ki ima 10 con različnih napetosti, tako da se popolnoma prilega telesu uporabnika.

ergohuman 2 elie - 10 mrežnih con

LEDVENI PROFIL:

Neodvisen, prilagodljiv ledveni profil, ki sledi gibom uporabnika. Napetost in moč upora profila lahko nastavite z gumbom na zadnji strani naslonjala.

VZGLAVNIK:

3D vzglavnik nastavljiv v 3 ravninah:

* navzgor in navzdol v območju 60 mm,

* položajni kot v območju 35°,

* višina oblazinjenega dela v območju 25 mm.

Tako lahko vsak uporabnik, ne glede na višino, prilagodi stol svojim potrebam.

vzglavnik stola ergohuman 2 elite

NASLONI ZA ROKE:

5D naslonjala za roke nastavljiva v 5 ravninah:

* nastavitev višine, ki omogoča ergonomsko pozicioniranje podlakti (90 stopinj glede na telo), kar občutno razbremeni hrbtne mišice pri dolgotrajnem delu,

* nastavitev oddaljenosti od sedeža, ki omogoča prilagoditev naslona za roko telesni postavi uporabnika,

* nastavitev dolžine in kota položaja blazinice za roke, kar med drugim olajša tipkanje.

* inovativna 8-stopenjska funkcija upogibanja sprednjega dela naslona za roke zagotavlja oporo za podlaket pri uporabi telefona, igranju na konzoli ali branju knjige.

nasloni za roke v pisarniškem stolu Ioo 2

PODNOŽJE:

Trpežno aluminijasto podnožje je opremljeno z mehkimi kolesi, ki omejujejo obrabo trdih površin (parket, plošče, terakota).

DODATNA OPREMA:

Ergonomski pšisarniški stol IOO 2 Elite lahko opremite s praktičnim zložljivim naslonom za noge in obešalnikom, ki se namesti na zadnjo stran naslonjala.

naslon za noge in obešalnik za pisarniški stol Ioo 2

GARANCIJA:

Za fotelj velja paket "Long Warranty Plus", ki je 5 let, sistem od vrat do vrat za vaše popolno udobje.

DIMENZIJE:

Ioo 2 dimenzije pisarniškega stola

Dodatne informacije

Barva

, , , , ,

Dodatna oprema

Brez, Naslon za noge, Obešalnik na naslonjalu, Naslon za noge in obešalnik