Konferenčni stol JCON-W

205,99

Hitro in enostavno obročno odplačevanje.

Zahtevaj predračun in skleni obročno odplačevanje sam.

Izračun obrokov   


Dobavni rok: do 7 dni

Zaloga v skladišču dobavitelja!

Garancijska doba: 2 leti


 

Na voljo po naročilu

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

Konferenčni stol JCON-W je tapeciran fotelj vizualno lahkotnega videza in udobne uporabe. Izdelan je na kromiranem gugalnem podnožju, z  rokonasloni in bogato oblazinjenem sedežem ter naslonjalom, ta zagotavlja popolno udobnost. Popolnoma skladen je s pisarniškimi stoli iz serije J2.

Konferenčni stoli v naši ponudbi so funkcionalni, udobni in narejeni iz visoko kakovostnih in trpežnih materialov. Za učinkovite sestanke je pomembno, da imate udobne konferenčne stole. Ergonomski dizajn in enostavno upravljanje zagotavljajo vašo konferenco bolj udobno. Ker vaši poslovni partnerji nemalokrat vidijo le vaše konferenčne prostore je vsekakor zaželjeno, da so ti opremljeni v stilu, ki bo najbližji vaši podjetniški podobi.

V zapletenem sistemu delovnih razmer med človekom in delovnim procesom je mogoče doseči napredek le, če so delovni pogoji in delovno okolje prilagojeni človeku in ne, če se človek prilagaja njim! Nepravilna izbira delovnega stola ali nekvaliteten stol vplivata na zdravje in delovno učinkovitost posameznika. Posledice so škodljive tako za posameznika, kot za podjetje, saj se zaradi bolečin v hrbtenici in vratu poveča možnost bolniškega izostanka. Poleg osvetlitve je pisarniški stol najpomembnejši element opreme delovnega prostora in tako neposredno povezan s počutjem posameznika na delovnem mestu. Konferenčni stoli so mnogokrat del delovnega procesa.

Konferenčni stol JCON-W z lahkotnim videzom in edinstveno konstrukcijo se popolnoma prilega modernejšemu pisarniškemu okolju.

  • kromirana jeklena osnova
  • bel plastičen panel naslonjala
  • bogato oblazinjen sedež in naslonjalo
  • sivi integrirani rokonasloni
  • največja obremenitev 120 kg

 

Dodatne informacije

Barva

, , , ,