Konferenčni stol U20B

178,99

Hitro in enostavno obročno odplačevanje.

Zahtevaj predračun in skleni obročno odplačevanje sam.

Izračun obrokov   


Dobavni rok: do 7 dni

Zaloga v skladišču dobavitelja!

Minimalna količina naročanja: 4 kos

Garancijska doba: 2 leti


 

Na voljo po naročilu

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

Konferenčni stol U20B je tapeciran fotelj vizualno lahkotnega videza in udobne uporabe. Izdelan je na mobilnem podnožju s preklopnim sedežnim delom, z integriranimi rokonasloni in bogato oblazinjenem sedežem ter naslonjalom v mrežici, ta zagotavlja pravilno kroženje zraka za popolno udobnost. Lahko ga uporabljamo tudi v prostorih za usposabljanje.

Konferenčni stoli v naši ponudbi so funkcionalni, udobni in narejeni iz visoko kakovostnih in trpežnih materialov. Za učinkovite sestanke je pomembno, da imate udobne konferenčne stole. Ergonomski dizajn in enostavno upravljanje zagotavljajo vašo konferenco bolj udobno. Ker vaši poslovni partnerji nemalokrat vidijo le vaše konferenčne prostore je vsekakor zaželjeno, da so ti opremljeni v stilu, ki bo najbližji vaši podjetniški podobi.

V zapletenem sistemu delovnih razmer med človekom in delovnim procesom je mogoče doseči napredek le, če so delovni pogoji in delovno okolje prilagojeni človeku in ne, če se človek prilagaja njim! Nepravilna izbira delovnega stola ali nekvaliteten stol vplivata na zdravje in delovno učinkovitost posameznika. Posledice so škodljive tako za posameznika, kot za podjetje, saj se zaradi bolečin v hrbtenici in vratu poveča možnost bolniškega izostanka. Poleg osvetlitve je pisarniški stol najpomembnejši element opreme delovnega prostora in tako neposredno povezan s počutjem posameznika na delovnem mestu. Konferenčni stoli so mnogokrat del delovnega procesa.

Konferenčni stol U20B z lahkotnim videzom in edinstveno konstrukcijo se popolnoma prilega modernejšemu pisarniškemu okolju.

  • črna osnova
  • bogato oblazinjen sedež, preklopno sedišče
  • v barvo sedeža oblazinjeno mrežasto naslonjalo
  • integrirani rokonasloni
  • vrtljivo belo podnožje
  • možnost nakladanja
  • največja obremenitev 120 kg

konferenčni stol-u20-dimenzije

 

Dodatne informacije

Barva

, , , ,