Konferenčni stol z mizico ROVER

317,99


Dobavni rok: do 14 dni

Zaloga v skladišču dobavitelja!

Garancijska doba: 2 leti


 

Počisti

Konferenčni stol z mizico ROVER je inovativen koncept sedeža. Primeren je tako za šolo, usposabljanje kot tudi v pisarnah. Nudi prilagodljive funkcije za različne namene; sejne sobe, konference, seminarji, tečaji, multimedijske učilnice in kreativne ateljeje. Konferenčni stol je izdelan iz polipropilenske osnove, sedež pa je oblazinjen v zračno tkanino. Premična vrtljiva mizica omogoča tako levo kot desno uporabo, utori v plošči pa tudi uporabo tablice. Prostorna 30 L košarica pod sedežem zagotavlja shrambo različnih predmetov uporabnika. 

Konferenčni stoli v naši ponudbi so funkcionalni, udobni in narejeni iz visoko kakovostnih in trpežnih materialov. Za učinkovite sestanke je pomembno, da imate udobne konferenčne stole. Ergonomski dizajn in enostavno upravljanje zagotavljajo vašo konferenco bolj udobno. Ker vaši poslovni partnerji nemalokrat vidijo le vaše konferenčne prostore je vsekakor zaželjeno, da so ti opremljeni v stilu, ki bo najbližji vaši podjetniški podobi.

V zapletenem sistemu delovnih razmer med človekom in delovnim procesom je mogoče doseči napredek le, če so delovni pogoji in delovno okolje prilagojeni človeku in ne, če se človek prilagaja njim! Nepravilna izbira delovnega stola ali nekvaliteten stol vplivata na zdravje in delovno učinkovitost posameznika. Posledice so škodljive tako za posameznika, kot za podjetje, saj se zaradi bolečin v hrbtenici in vratu poveča možnost bolniškega izostanka. Poleg osvetlitve je pisarniški stol najpomembnejši element opreme delovnega prostora in tako neposredno povezan s počutjem posameznika na delovnem mestu. Konferenčni stoli so mnogokrat del delovnega procesa.

Konferenčni stol z mizico ROVER z edinstvenim videzom je zasnovan tako, da ga je mogoče prilagoditi na mestih z omejenim prostorom.

  • polipropilenska osnova (100% primerna za recikliranje))
  • sedež stola v različnih barvah
  • 360° vrtljiva mizica z utori za tablico
  • zračno oblazinjen sedež
  • edinstvena in prilagodljiva oblika
  • enostavna prilagoditev
  • največja obremenitev 130 kg

Konferenčni stol z mizico ROVER

 

Dodatne informacije

Barva

, , , , , ,