Plastičen konferenčni stol FILA

152,99

Hitro in enostavno obročno odplačevanje.

Zahtevaj predračun in skleni obročno odplačevanje sam.

Izračun obrokov   


Dobavni rok: do 14 dni

Zaloga v skladišču dobavitelja!

Minimalna količina naročanja: 4 kos

Garancijska doba: 2 leti


 

Na voljo po naročilu

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

Plastičen konferenčni stol FILA je večnamenski stol, primeren tako za čakalnice kot hotelske, kongresne, banketne in prireditvene prostore. Idealen je za postavitev velikega števila sedežev in njihovo hitro razvrščanje po dogodkih. Stol predstavlja edinstvene noge, ki omogočajo priklop stola na preprost in hiter postopek. Stabilno lahko zložite do 10 Fila stolov. Ko je zložen, lahko namestite voziček za dvigovanje in odlaganje zloženih stolov. Varna nakladalnost je možna do 10 kosov. Največja prednost stola je sistem "Ready Link", ki s posebno strukturo nog zagotavlja enostavno spajanje in zlaganje stolov.

Konferenčni stoli v naši ponudbi so funkcionalni, udobni in narejeni iz visoko kakovostnih in trpežnih materialov. Za učinkovite sestanke je pomembno, da imate udobne konferenčne stole. Ergonomski dizajn in enostavno upravljanje zagotavljajo vašo konferenco bolj udobno. Ker vaši poslovni partnerji nemalokrat vidijo le vaše konferenčne prostore je vsekakor zaželjeno, da so ti opremljeni v stilu, ki bo najbližji vaši podjetniški podobi.

V zapletenem sistemu delovnih razmer med človekom in delovnim procesom je mogoče doseči napredek le, če so delovni pogoji in delovno okolje prilagojeni človeku in ne, če se človek prilagaja njim! Nepravilna izbira delovnega stola ali nekvaliteten stol vplivata na zdravje in delovno učinkovitost posameznika. Posledice so škodljive tako za posameznika, kot za podjetje, saj se zaradi bolečin v hrbtenici in vratu poveča možnost bolniškega izostanka. Poleg osvetlitve je pisarniški stol najpomembnejši element opreme delovnega prostora in tako neposredno povezan s počutjem posameznika na delovnem mestu. Konferenčni stoli so mnogokrat del delovnega procesa.

Plastičen konferenčni stol FILA z edinstvenim videzom in plastično konstrukcijo se popolnoma prilega vsakemu ambientu.

  • plastična antracit osnova (poliamid)
  • sedež stola v petih barvah (polipropilen)
  • edinstvena oblika
  • enostavno spajanje
  • enostaven prevoz zloženih stolov z vozičkom T3
  • največja obremenitev 130 kg

 

Dodatne informacije

Barva

, , , ,