Otroška dvižna pisalna miza ANDY

354,99

Hitro in enostavno obročno odplačevanje.

Zahtevaj predračun in skleni obročno odplačevanje sam.

Izračun obrokov   


Dobavni rok: 10-14 dni

Garancijska doba: 2 leti


 

Na voljo po naročilu

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

Otroška dvižna pisalna miza ANDY, moderne oblike v dekorju javorja. Brezčasna različica z drobnimi barvnimi detajli polepša notranjost otroške ali študentske sobe. Enostavno upravljanje in bogata standardna oprema bosta podpirala uspešno pot do izobraževanja. Pameten dizajn in zasnova dvižne mize je sestavljena iz dveh ločenih delovnih površin. Sprednja nagibna plošča tvori glavno delovno površino. Nagib lahko prilagodite enostavno, hitro in varno. Fiksna zadnja površina mize s poličnikom je trdna in omogoča shranjevanje pripomočkov, postavitev svetilke, vključena je regatna polica z nastavljivim držalom za knjige. Naklon do 40° se lahko enostavno nastavi na sprednji delovni površini. Pravilna prilagoditev naklona delovne površine bo podpirala zdrav položaj hrbtenice v pomembnem obdobju rasti. Ta otroška miza je zasnovana v skladu s strogimi ergonomskimi parametri in se, če je pravilno nastavljena, popolnoma prilagodi otrokovi višini.

Zaobljeni robovi in ​​zaobljeni koti mize zagotavljajo varno gibanje okoli mize. Osnovna oprema vključuje praktično oporo za zapestja in velik izvlečni organizator za šolske potrebščine.  Otroška dvižna pisalna miza ANDY je zelo udobna in enostavna za čiščenje!

Postavitev otroške pisalne mize ANDY

Zahvaljujoč ročaju je miza v nekaj sekundah nastavljena na željeno višino. To je izredno pomembno za prilagajanje višine med rastjo otrok. Ročaj za upravljanje višine je na desni strani, kar je potrebno upoštevati pri sami postavitvi mize. Teža mize je 25 kg.
Otroška miza ANDY - dimenzije

Dodatne informacije

Barva