Otroška dvižna pisalna miza PROFI NATUR

406,99 z DDV


Dobavni rok: 7-14 dni

Garancijska doba: 5 let


 

Počisti
Šifra: 32P3 54 TW Kategorija: Oznaka:

Opis

Otroška dvižna pisalna miza PROFI NATUR je tradicionalen in preizkušen model otroške dvižne mize s stabilno konstrukcijo. Poleg nagibne sredinske plošče nudi še stranski fiksni površini za odlaganje potrebščin ali postavitev svetilke. Različica s sivim podnožjem in ploščo v barvi javorja standardno vsebuje paket s sivimi, rdečimi, modrimi, zelenimi in rožnatimi vijaki in robniki za ročaj. Barve lahko enostavno spremenite glede na trenutno notranjost ali razpoloženje. Enostavno upravljanje in bogata standardna oprema bosta podpirala uspešno pot do izobraževanja. Nagib lahko prilagodite enostavno, hitro in varno. Zahvaljujoč dvema stranskima vijakoma je miza v nekaj sekundah prilagojena in sicer za uporabnike od 113 do 185 cm telesne višine. Pravilna prilagoditev naklona delovne površine bo podpirala zdrav položaj hrbtenice v pomembnem obdobju rasti. Ta otroška miza je zasnovana v skladu s strogimi ergonomskimi parametri in se, če je pravilno nastavljena, popolnoma prilagodi otrokovi višini.

Zaobljeni robovi in ​​zaobljeni koti mize zagotavljajo varno gibanje okoli mize. Bogata osnovna oprema vključuje praktično oporo za zapestja z ravnilom, velik izvlečni organizator za šolske potrebščine in obešala za šolsko torbo z obeh strani. Otroška dvižna pisalna miza PROFI NATUR je zelo udobna in enostavna za čiščenje!

Nastavitev otroške pisalne mize PROFI NATUR

Zahvaljujoč dvema stranskima vijakoma je miza v nekaj sekundah nastavljena na željeno višino. To je izredno pomembno za prilagajanje višine med rastjo otrok.

   višina: 57 – 75 cm        dolžina: 116 cm       globina: 66 cm        teža: 27 kg

Dodatne informacije

Barva