Otroška dvižna pisalna miza EXPERT

580,99700,99


Dobavni rok: 7-14 dni

Garancijska doba: 5 let

Kupon za brezplačno dostavo: XU39UEUE


 

Otroška dvižna pisalna miza EXPERT je visokokakovosten napreden model mize s stabilno konstrukcijo. Brezčasna bela različica z drobnimi sivimi detajli polepša notranjost otroške ali študentske sobe. Poleg nagibne plošče nudi še fiksno površino v obliki L za odlaganje potrebščin, postavitev svetilke ali pritrditev regatne police z nastavljivim držalom za knjige. Nagib lahko prilagodite enostavno, hitro in varno. Enostavno upravljanje in bogata standardna oprema bosta podpirala uspešno pot do izobraževanja. Pravilna prilagoditev naklona delovne površine bo podpirala zdrav položaj hrbtenice v pomembnem obdobju rasti. Ta otroška miza je zasnovana v skladu s strogimi ergonomskimi parametri in se, če je pravilno nastavljena, popolnoma prilagodi otrokovi višini.

Zaobljeni robovi in ​​zaobljeni koti mize zagotavljajo varno gibanje okoli mize. Bogata osnovna oprema vključuje praktično oporo za zapestja in velik izvlečni organizator za šolske potrebščine. Otroška dvižna pisalna miza EXPERT je zelo udobna in enostavna za čiščenje! Animacijo regatne police z nastavljivim držalom za knjige si lahko ogledate na tej povezavi.

Nastavitev otroške pisalne mize EXPERT

Zahvaljujoč ročaju je miza v nekaj sekundah nastavljena na željeno višino. To je izredno pomembno za prilagajanje višine med rastjo otrok. Ročaj lahko postavite z leve in desne strani mize, tako da jo lahko postavite ob steno na katerokoli stranico. Animacijsko predstavitev si lahko ogledate na tej povezavi.

   višina: 57 - 75 cm        dolžina: 120 cm       globina: 75 cm        teža: 39 kg

Dodatne informacije

Barva

Regatna polica

Ne, Da