Otroška dvižna pisalna miza UNIQ

501,99601,99

Hitro in enostavno obročno odplačevanje.

Zahtevaj predračun in skleni obročno odplačevanje sam.

Izračun obrokov   


Dobavni rok: 7-14 dni

Garancijska doba: 5 let


 

Na voljo po naročilu

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

Otroška dvižna pisalna miza UNIQ moderne oblike. Brezčasna bela različica z drobnimi sivimi detajli polepša notranjost otroške ali študentske sobe. Standardno vsebuje paket s sivimi, modrimi, zelenimi in rožnatimi vijaki. Enostavno upravljanje in bogata standardna oprema bosta podpirala uspešno pot do izobraževanja. Pameten dizajn in zasnova dvižne mize je sestavljena iz dveh ločenih delovnih površin. Sprednja nagibna plošča tvori glavno delovno površino. Nagib lahko prilagodite enostavno, hitro in varno. Fiksna "U" površina mize je trdna in omogoča shranjevanje pripomočkov, postavitev svetilke ali pritrditev regatne police z nastavljivim držalom za knjige. Naklon se lahko enostavno nastavi na sprednji delovni površini. Pravilna prilagoditev naklona delovne površine bo podpirala zdrav položaj hrbtenice v pomembnem obdobju rasti. Ta otroška miza je zasnovana v skladu s strogimi ergonomskimi parametri in se, če je pravilno nastavljena, popolnoma prilagodi otrokovi višini.

Zaobljeni robovi in ​​zaobljeni koti mize zagotavljajo varno gibanje okoli mize. Osnovna oprema vključuje praktično oporo za zapestja in velik izvlečni organizator za šolske potrebščine.  Otroška dvižna pisalna miza UNIQ je zelo udobna in enostavna za čiščenje!

Postavitev otroške pisalne mize UNIQ

Zahvaljujoč ročaju je miza v nekaj sekundah nastavljena na željeno višino. To je izredno pomembno za prilagajanje višine med rastjo otrok. Ročaj lahko postavite z leve in desne strani mize, tako da jo lahko postavite ob steno na katerokoli stranico. Animacijsko predstavitev si lahko ogledate na tej povezavi.

   višina: 55 - 80 cm        dolžina: 120 cm       globina: 69 cm        teža: 27 kg

Dodatne informacije

Barva

Regatna polica

Ne, Da