Plastičen nakladalni stol MUZE

0,00

Hitro in enostavno obročno odplačevanje.

Zahtevaj predračun in skleni obročno odplačevanje sam.

Izračun obrokov   


Dobavni rok: 7-10 dni

Zaloga v skladišču dobavitelja!

Minimalna količina naročanja: 6 kos

Garancijska doba: 2 leti


Želite prejeti ponudbo

Na voljo po naročilu

Na voljo po naročilu

Odločite se za kakovosten, zanesljiv in varen nakup.

Plastičen nakladalni stol MUZE je unikaten model primeren tudi za jedilnice in gostinske obrate. Zanimiva trapezoidna oblika v različnih barvah bo vsekakor popestrila vsakršen ambient. Varna nakladalnost je možna do 20 kosov.

Konferenčni stoli v naši ponudbi so funkcionalni, udobni in narejeni iz visoko kakovostnih in trpežnih materialov. Za učinkovite sestanke je pomembno, da imate udobne konferenčne stole. Ergonomski dizajn in enostavno upravljanje zagotavljajo vašo konferenco bolj udobno. Ker vaši poslovni partnerji nemalokrat vidijo le vaše konferenčne prostore je vsekakor zaželjeno, da so ti opremljeni v stilu, ki bo najbližji vaši podjetniški podobi.

V zapletenem sistemu delovnih razmer med človekom in delovnim procesom je mogoče doseči napredek le, če so delovni pogoji in delovno okolje prilagojeni človeku in ne, če se človek prilagaja njim! Nepravilna izbira delovnega stola ali nekvaliteten stol vplivata na zdravje in delovno učinkovitost posameznika. Posledice so škodljive tako za posameznika, kot za podjetje, saj se zaradi bolečin v hrbtenici in vratu poveča možnost bolniškega izostanka. Poleg osvetlitve je pisarniški stol najpomembnejši element opreme delovnega prostora in tako neposredno povezan s počutjem posameznika na delovnem mestu. Konferenčni stoli so mnogokrat del delovnega procesa.

Plastičen nakladalni stol MUZE z edinstvenim videzom in plastično konstrukcijo se popolnoma prilega vsakemu ambientu.

  • plastična osnova
  • edinstvena trapezoidna oblika
  • največja obremenitev 130 kg

 

Dodatne informacije

Barva

, , , ,