Zložljive mize s preklopnim podnožjem so kombinacija visoke vzdržljivosti in praktične uporabnosti. Njihova prednost je preklopno podnožje, kar omogoča enostavno skladiščenje. Po posebnem naročilu je mogoče naročiti tudi transportno ploščo na kolescih, za enostavnejši transport osmih miz. Kompatibilna je s celotnim programom HOBIS

Na voljo so različni dekorji in barve plošč ter podnožja. Leseni del izbirate lahko med jelša, bukev, oreh, calvados, akacija, češnja, višnja ter med belo in sivo, podnožje pa je lahko kromirano. Ogled barvne lestvice » 

Proizvajalec ob strokovni montaži nudi petletno garancijo, s čimer tudi potrjuje visoko kakovost njihovih artiklov. Artikli so sestavljeni v celoto in zato ni potreben strošek montaže. Zložljive mize s preklopnim podnožjem so izdelane v Sloveniji.

Zlozljiva-miza-FOLD-2a

Zložljiva miza FOLD

od 371,19€ z ddv (vključen količinski popust)

Zložljiva miza FOLD je moderna in funkcionalna konferenčna miza. Ta mobilna konferenčna miza je zaradi svoje elegantne oblike popolna tako za banketne kot konferenčne sobe. Opremljena s podnožjem na kolesih omogoča hiter transport z enega mesta na drugega.

Zložljiva miza je popolna ne samo za konferenčne sobe, ampak tudi za različne vrste srečanj, razstav, šole in pisarne.

Zaradi svoje funkcionalnosti, mobilnosti in modernega dizajna je vsestranski in praktičen kos pohištva, ki se prilagaja različnim potrebam in zahtevam.