Otroški ergonomski stol SMARTY

249,99€ – moder, roza

Otroški ergonomski stol SMARTY+

269,99€ – moder, roza

Otroški ergonomski stol ACTIKID A2

od 279,99€ – več barvnih kombinacij

OTROŠKI ERGONOMSKI STOLI

Mize in otroški stoli, ki lahko služijo od štirih let pa vse do diplome vašega otroka. Na koncu naraščajoče pohištvo pomeni plus ne le s finančnega, ampak kar je še pomembneje – tudi z zdravstvenega vidika. Obstajata le dve možnosti. Ali med rastjo in razvojem otroka večkrat vlagajte v otroško mizo in stol ali pa posežete po kakovostno rastočem pohištvu. V slednjem primeru bo začetna naložba nekoliko višja, a ker lahko takšno pohištvo služi 15 ali več let, boste na koncu prihranil večkrat.

Otroški ergonomski stol ACTIKID A3

od 294,99€ – več barvnih kombinacij

Otroški ergonomski stol MYCHAMP

365,99€ – več barvnih kombinacij

Otroški ergonomski stol MYPONY

364,99€ – več barvnih kombinacij

OTROŠKE KINESTETIČNE MIZE

Pravilno sedenje spodbuja zbranost in ustvarjalnost. Podjetje Mayer je vodilni na trgu srednje in vzhodne Evrope. Imajo bogate izkušnje z razvijanjem pohištva. Vsako leto iz njihove proizvodnje pride na tisoče kosov pohištva, lastni razvoj pa poudarja kakovost in nenehne inovacije. “Pomemben je tudi zdravstveni vidik naših izdelkov. Čeprav smo v devetdesetih začeli kot proizvajalci pisarniških stolov, smo se postopoma uveljavili v segmentu otroškega rastočega pohištva. Danes lahko trdimo, da so naše mize in stoli vrhunski ter podpirajo pravilno sedenje in držo, kar lahko prepreči več zdravstvenih težav. Pravilno sedenje med drugim spodbuja koncentracijo, razvija ustvarjalnost, odpravlja utrujenost, glavobole, deformacije hrbtenice in številne druge zaplete. “Ko bo sedenje pravilno, bo to prineslo zabavo za otroke in starše.”

Otroški mobilni predalnik_32W8

Otroški predalnik 32W8

242,99€ – bel

Otroška dvižna miza Uniq

Otroški predalnik 32W8 AH

232,99€ – bel

Otroška miza mini uniq

Otroški predalnik 32W8 W

232,99€ – bel

Otroški mobilni predalnik_32W8

Otroški predalnik 32P8

242,99€ – siv

Otroška dvižna miza Uniq

Otroški predalnik 32P8 AH

232,99€ – siv

Otroška miza mini uniq

Otroški predalnik 32P8 W

232,99€ – siv

Otroški predalnik 32L8

Otroški predalnik 32L8

266,99€ – siv

Otroški predalnik 32L8+

Otroški predalnik 32L8+

305,99€ – siv

Stoli tega tradicionalnega evropskega proizvajalca so poleg najsodobnejše in kakovostne ergonomije specifični tudi po svoji praktičnosti. Imajo prevleke AquaClean, ki so zelo odporne na umazanijo in so enostavne za vzdrževanje: samo mlačna voda in mokra krpa. Podjetje zagotavlja petletno garancijo. “Toda resnična življenjska doba je nekajkrat daljša.” Seveda obstaja tudi pogarancijski servis in če želite stol na primer uporabiti za drugega otroka, podjetje ponuja tudi možnost ponovnega oblazinjenja. Kar zadeva rastoče mize, podjetje Mayer ponuja pet različic, razdeljene po funkcionalnosti in ceni. Trenutno ima večina kupcev raje nevtralno belo delovno ploščo, obstaja pa tudi javorjev videz.” Vsaka stranka bo našla nekaj zase in naše prodajno osebje vam bo z veseljem pomagalo pri pravi izbiri.

DRUGI PROIZVAJALCI

Otroški ergonomski stol ROOKEE

294,99€ – več barvnih kombinacij

Otroški stol GABBY

Otroški ergonomski stol GABBY

271,99€ – moder, roza

Otroški ergonomski stol LILY

236,99€ – moder, roza

Otroški ergonomski stol PADDY

286,99€ – moder, roza

Otroški ergonomski stol EDDY

286,99€ – moder, roza